GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 11.07.2020, svátek má Olga
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » BAR

Čeští barmani trénovali pod dohledem Soulshakers

 

Čeští barmani trénovali

Českou republiku navštívilo trenérské barmanské duo Soulshakers, aby za podpory brand ambasadora značky Finlandia Vodka Markku Raittinena předalo část svých zkušeností místním barmanům. V pražském školícím centru Brown-Forman prezentovali své triky 13. a 14. dubna, jejich tréninku se zúčastnilo více než 70 barmanů.

 

 

 Soulshakers se věnují školením po celém světě, za sebou mají prezentace např. pro Finlandia Vodku, Bacardi, Coca-Cola Comp. a řadu dalších. Jejich tréninky jsou postavené na objektivním přístupu a interakci, jejich cílem je, aby si každý barman ze školení odnesl jak základní informace, tak i zajímavosti o používání vybavení barů, významu ledu nebo tvorbě menu.

 

V České republice už byli tito pánové podruhé. Poprvé je Finlandia Vodka pozvala na finále českého kola Finlandia Vodka Cup ve Špindlerově Mlýně letos v lednu, nyní měli příležitost se s nimi seznámit také pražští barmani ve školícím centru Brown-Forman v pražském business centru Portheimka. Všichni tak osobně poznali práci dvou guru celosvětového barmanství - Michaela Butta a Kevina Armstronga, pro které je tím nejdůležitějším prvkem na baru zákazník. Proto všem radí - nebojte se experimentovat, sledujte zákazníkovu mimiku a nebojte se ho pozvat i na místo barmana.

 

Celou prezentaci aktivně doplňovali i zástupci Finlandia Vodky - finský a český ambasador značky Markku Raittinen a Václav Vognar.

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

18.04.2010 - 23:31:51



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 1 plus 10 je
 

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

21.10.2008 - IQ tipy pro gurmetský zážitek

Nejchutnější a taky nejdražší jsou jikry vyzy velké, takzvané beluga. ...

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

13.09.2011 - Postmixy šetří váš čas, prostor i peníze

Pokud řešíte zajištění přísunu chutných, čerstvých a osvěžujících nápojů pro ...

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2020 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.