GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 13.11.2018, svátek má Tibor
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » BAR

Čeští barmani trénovali pod dohledem Soulshakers

 

Čeští barmani trénovali

Českou republiku navštívilo trenérské barmanské duo Soulshakers, aby za podpory brand ambasadora značky Finlandia Vodka Markku Raittinena předalo část svých zkušeností místním barmanům. V pražském školícím centru Brown-Forman prezentovali své triky 13. a 14. dubna, jejich tréninku se zúčastnilo více než 70 barmanů.

 

 

 Soulshakers se věnují školením po celém světě, za sebou mají prezentace např. pro Finlandia Vodku, Bacardi, Coca-Cola Comp. a řadu dalších. Jejich tréninky jsou postavené na objektivním přístupu a interakci, jejich cílem je, aby si každý barman ze školení odnesl jak základní informace, tak i zajímavosti o používání vybavení barů, významu ledu nebo tvorbě menu.

 

V České republice už byli tito pánové podruhé. Poprvé je Finlandia Vodka pozvala na finále českého kola Finlandia Vodka Cup ve Špindlerově Mlýně letos v lednu, nyní měli příležitost se s nimi seznámit také pražští barmani ve školícím centru Brown-Forman v pražském business centru Portheimka. Všichni tak osobně poznali práci dvou guru celosvětového barmanství - Michaela Butta a Kevina Armstronga, pro které je tím nejdůležitějším prvkem na baru zákazník. Proto všem radí - nebojte se experimentovat, sledujte zákazníkovu mimiku a nebojte se ho pozvat i na místo barmana.

 

Celou prezentaci aktivně doplňovali i zástupci Finlandia Vodky - finský a český ambasador značky Markku Raittinen a Václav Vognar.

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

18.04.2010 - 23:31:51



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 3 plus 9 je
 

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.