GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 16.04.2024, svátek má Irena
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » BAR

Světový souboj barmanů poprvé v ČR - Prague Flair Open 2011/26.5./Praha

 

 

Svetovy souboj barmanu...Světová soutěž našich i zahraničních TOP barmanů ve jménu World Bartending Battle, Red Bull Formule 1 Pit Stop Game trenažér a soutěž o jedinečné ceny, DJs produkce na dvou scénách a mejdan ve stylu Grand Prix Racing. Noční jízda Prague Flair Open 2011 startuje 26.5. v 19:00 v pražské MeetFactory.

 

Poprvé v Čechách uvidíte světový battle barmana proti barmanovi. V hlavních rolích WORLD BARTENDING BATTLE se představí nejúspěšnějších osm barmanů oficiální československé kvalifikace (v pořadí od prvního místa - Marian „Sikky" Chmel, Václav Abraham, Jarda Janoušek, Martin Vogeltanz, Lukáš Koros, Carlos González a dva majitelé divokých karet Ondřej Slapnička a Filip Ropek) a osm světových barmanů s nejvyšším skóre za rok 2010 dle měřítek World Flair Association (Tomek Malek-PL, Tom Dyer-UK, Gianluigi Bosco-IT a další). Soutěž bude probíhat formou pyramidy a v jednotlivých kolech se vždy utká muž proti muži. O výherci hlavní ceny 3000 € rozhodne porota zahraničních a tuzemských barmanských celebrit -Mike Breuker(NL), Jay du Toit (UK), Pavel Šíma, Martin Baťha a David Neumann..

 

Kromě prvotřídní exhibice a soutěže barmanů zažijete na Prague Flair Open 2011 party ve stylu a prostředí GRAND PRIX RACING! V rámci své okružní tour zavítá do Meetfactory RED BULL NIGHT RACE se závodnickou zábavou v podobě Formule 1 Pit Stop Game trenažéru. Na něm si zástupci 16 pražských barů vyzkouší práci mechanika a v rychlostní soutěži výměny pneumatik se utkají o nejlepší čas. Své schopnosti si během pár vteřin napětí, jež při reálném závodu F1 rozhodují o hrdinech a poražených, bude moci otestovat každý z náštěvníků. Ti nejlepší budou samozřejmě řádně odměněni.

 

Noční jízdou bude provázet moderátor světových soutěží MC RICK a oblíbený český herec MÍRA NOSEK. Na hlavním podiu se můžete těšit na živé vystoupení projektu FEEL THE BEAT, který tvoří DJ ROCKSTAR a bubeník OLIVER BEATMAN. Společně se během večera představí hned ve třech setech - hiphop, house a progressive. Podporou jim budou Djane LuMichelle a Andy Road. Na venkovní scéně Redbull Car Stage proběhne VJ & Train Show za hudební produkce řady známých dýdžejů.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

11.05.2011 - 13:54:21

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.