GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.04.2024, svátek má Rostislav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » BAR

Finlandia Vodka Cup volá barmany

 

 

 

Finlandia Vodka Cup vola barmanyFinlandia Vodka Cup po čtrnácté

Finlandia vodka volá barmany, nabídne jim zážitek, slávu a 400 000 Kč

 


Finlandia Vodka připravuje i letos mezinárodní barmanskou soutěž Finlandia Vodka Cup. Čtrnáctý ročník chystá i několik zásadních novinek. Barmani budou přihlašovat svou originální recepturu long drinku prostřednictvím globálního on-line portálu. Devatenáct nejlepších ze všech zemí světa vybere odborná porota, finálovou dvacítku pak doplní veřejnost hlasováním na internetu. Finále se uskuteční na přelomu ledna a února 2012 v samotném srdci Laponska. Motivací k účasti pro barmany nejen z Čech je kromě zážitku a prestiže soutěže hlavní výhra 400 000 Kč.


Finlandia Vodka pokračuje v udílení ocenění nejlepším barmanům světa v každoroční mezinárodní soutěži Finlandia Vodka Cup. Společně s letošním ročníkem představuje Finlandia Vodka i několik inovací, které mají zatraktivnit soutěž, výběr soutěžících i soutěžní klání těch nejlepších barmanů hlavně pro koncové spotřebitele.


Novinkou je letos systém přihlašování do soutěže, kdy barmani budou přihlášky zasílat on-line na veřejně přístupné globální webové stránky speciálně vytvořené pro soutěž. Ke kvalifikaci postačí receptura a fotografie jednoho drinku v originálním pojetí. Přihlašovat je budou moci od 1. října do 31. listopadu 2011. Odborná porota následně vybere nejlepší receptury, které postoupí do finálového klání. Do něj se dostane pouze 20 barmanů ze všech zúčastněných států. Z toho jednoho barmana pošle do finále veřejnost svým hlasováním.


Hlasování veřejnosti, které rozhodne o dvacátém finalistovi, proběhne on-line na stránkách soutěže v průběhu prosince 2011. To bude jedinečná příležitost pro fanoušky českého barmana a návštěvníky jeho domovského baru, kteří budou mít možnost ukázat svoji sílu a nadšení pro svého favorita právě prostřednictvím internetu.


Milan_Zales_fvc_13._rocnikLoňského ročníku se zúčastnilo 33 zemí a reprezentanti České republiky mají v soutěži dlouhodobě dobré jméno. Poslední dva ročníky předvedl výborné výkony Milan Zaleš z pražského Bugsys baru, který se umístil dva ročníky po sobě na desátém místě. Zda se letos také naši zástupci dostanou do Finska bojovat o výhru 400 000 Kč nebo budou potřebovat on-line podporu veřejnosti, se dozvíme 9. prosince.


www.finlandiafriends.cz

www.finlandiavodka.com

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

05.09.2011 - 11:52:15

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.