GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 15.11.2018, svátek má Leopold
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Jack v novém kabátě

 

 

Jack v novem kabate

Palírna whiskey Jacka Daniela uvádí na trh inovovanou lahev. Typická čtvercová lahev s černobílou etiketou prošla od doby své existence sedmou zásadní změnou. Na první pohled se liší ostřejšími hranami, elegantnějším hrdlem a zjednodušením nápisu na etiketě, čím se dle slov výrobce navrací ke kořenům, kdy byla hranatá lahev vybrána jako symbol jasného sdělení: Výjimečná whiskey ve výjimečné lahvi.


Jack Daniel na počátku výroby své dnes již více než 100 let proslavené whiskey prodával svůj jantarový poklad v kameninových džbáncích, i když ostatní výrobci používali již skleněné lahve. Jack totiž hledal takovou lahev, která by vyjadřovala výjimečnost jeho whiskey a de facto i jeho povahy.


Jack v novem kabateNetypická hranatá láhev, kterou Jackovi předvedla jako poslední ze svých vzorků sklářská společnost z Ohia, byla tou vyhovující. Whiskey Jacka Daniela tak každý obchodník, distributor i kupující zaručeně poznal. Hranatá lahev whiskey a později i černobílá etiketa palírně v Tennessee vybudovala image kvalitní a jedinečné značky.


V průběhu času i lahev a etiketa společně s vývojem sklářství a grafiky prošla řadou změn a vylepšení. V letošním roce zřejmě tou nejzásadnější. Extravagantní lahev je ještě více zahraněna a etiketa se vrací k původnímu jednoduchému označení whiskey, tak jako za časů života Jacka Daniela.


V České republice budete moci whiskey Jack Daniels v nové lahvi koupit od října v běžné obchodní síti. Doporučená cena za 0, 7 l je 549 Kč.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

14.10.2011 - 10:38:20

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.