GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.04.2024, svátek má Rostislav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Společnost William Grant & Sons sklidila další úspěchy v mezinárodní soutěži

 

 

Spolecnost William Grant and Sons sklidila dalsi uspechy v mezinarodni souteziNezávislá rodinná palírna William Grant & Sons byla letos v listopadu na udílení prestižních cen Mezinárodní soutěže vín a destilátů (International Wine and Spirit Competition, IWSC) jmenována výrobcem roku a mezinárodním výrobcem destilátů roku. Průkopník mezi výrobci alkoholických nápojů získal na udílení cen IWSC vedle těchto prestižních titulů i trojici trofejí a 51 medailí.


Společnost William Grant & Sons titul výrobce roku obhájila z minulého roku a je to již počtvrté, co jí byl od roku 1999 udělen. Za posledních 12 let byla společnost v soutěžích ISC (International Spirits Challenge) a IWSC vyznamenána již devětkrát. Nejlépe si vedla whisky Glenfiddich, která získala zlato pro každou ze svých základních variant - od dvanáctileté po čtyřicetiletou.


Brian Kinsman, zastávající ve společnosti William Grant & Sons pozici sladovnického mistra a mistra míchání, k dosaženému úspěchu říká: „Z toho, že jsme byli jmenováni výrobcem roku a mezinárodním výrobcem destilátů roku, máme ohromnou radost. Titul výrobce roku jsme v IWSC získali již loni, v roce 2010, a je fantastické, že se nám tohoto projevu uznání dostalo v roce 2011 znovu. Dokazuje to úsilí, které na přípravu alkoholických nápojů celý náš pracovní kolektiv vynakládá."


International Wine & Spirit Competition byla založena v roce 1969 a je první soutěží tohoto druhu na mezinárodní scéně. Jejím cílem je podporovat kvalitu a znamenitost nejlepších světových vín, destilátů a likérů. Hodnocení je dvoustupňové - ochutnávání vzorků naslepo, po kterém následuje chemická a mikrobiologická analýza.

 


The International Spirits Challenge jako každý rok podporuje jedinečnou kvalitu lihovin a je jednou z nejuznávanějších soutěží na světě. Je založena na pečlivém a nezávislém hodnocení několika odborníků v různých kategoriích a slouží k podpoře výroby vysoce kvalitních lihovin. Letošní rok byla i v této soutěži ve své kategorii oceněna zlatou medailí Grants 12 Year Old a Grants Ale Cask Finish.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

07.12.2011 - 07:29:30

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.