GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Finlandia přichází se svěží černorybízovou příchutí

 

 

Finlandia prichazi se svezi cernorybizovou prichutiNastává léto, a tedy čas ovoce, osvěžujících drinků a zábavy s přáteli. Proto přichází Finlandia s novou ovocnou příchutí černého rybízu, která doplňuje portfolio ochucených vodek. Jedinečné aroma vodky Finlandia Blackcurrant Vás jistě uchvátí. Pokud si ji nevychutnáte samotnou, oceníte ji jistě při přípravě osvěžujících koktejlů. Nechte se inspirovat!


Finlandia Vodka

 

Finlandia Vodka má základ v nejlepších přírodních ingrediencích, šestiřadém ječmeni a čisté ledovcové vodě. Ty jí dodávají svěží a čistou chuť, se kterou se pak snadno mísí všechna přírodní aromata. Díky lehkosti a čistotě chuti si lze vychutnat samotnou přírodní esenci. Ochucené vodky Finlandia jsou vhodné do míchaných nápojů. V těch složitějších podtrhnou chuť přidaných ingrediencí, v jednodušších si zase vychutnáte pravé aroma jejich ovocné chuti.


Finlandia Blackcurrant (Černý rybíz) - svěží ovocná příchuť


Léto a ovoce již odedávna tvoří atraktivní a nezaměnitelný pár. Finlandia Vodka poskytuje ty nejvybranější svěží přírodní chutě a vůně ovoce, které by ve vašem letním menu rozhodně neměly chybět. Na českém trhu bylo dosud vedle čiré vodky Finlandia možno vybírat z příchutí Lime, Mango, Cranberry a Grapefruit. Nově přichází Finlandia s příchutí Blackcurrant (Černý rybíz). „Příchuť černého rybízu jsme pro Finlandia Vodku vybrali na základě spotřebitelských testů v několika evropských zemích z 12 různých ovocných příchutí," prozrazuje Michal Nejedlý, Brand Manager značky Finlandia Vodka. Chuť černého rybízu se ukazuje být v rámci České republiky jednou z nejpopulárnějších, hned po jablkách a citrusech, a svou odlišností vhodně doplňuje portfolio ochucených vodek Finlandia.


Jak ji pít


Pokud si chcete vychutnat chuť a vůni černého rybízu, nalijte Finlandia Blackcurrant na led. I když je čirá jako čistá vodka, jistě okamžitě ucítíte její ovocnou vůni. Led pomůže rozvinout černorybízové aroma a podpoří její chuť. Jistě neodoláte a budete chtít zažít Blackcurrant znovu!


Vzhledem k tomu, že nová ochucená vodka Finlandia Blackcurrant obsahuje 40 % alkoholu, hodí se také pro přípravu vynikajících koktejlů. Pár tipů vám přinášíme na zvláštním menu.

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

11.05.2012 - 08:42:08

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.