GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.03.2024, svátek má Soňa
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Stylově zabalené dárky, které zahřejí

 

 

 

 

 

FINLANDIA VODKA

 

 

Stylove zabalene darky, ktere zahreji

Ukryjte pod stromeček elegantně zabalený dárek, který v tuhých zimních dnech zahřeje! Půlnoční slunce, díky němuž Finlandia vodka získala svou jedinečnou chuť, vám i v nevlídném počasí rozproudí krev v žilách a zalije vás příjemným teplem. A co víc. Ve speciálním dárkovém balení s nezaměnitelnou ikonou půlnočního slunce naleznete i originální panáky, ze kterých si Finlandia vodku vychutnáte ještě víc a dodáte vaší party náležitý styl.

 

 

Neotřelým nápadem pro vaší domácí párty je servírování Finlandia vodky v ledově nachlazených sklenicích. Výjimečná chuť Finlandia vodky, za níž stojí ledovcová voda, půlnoční slunce a šestiřadý ječmen, pak získá zcela nový rozměr. Jen málo stačí, aby se požitek z jedné z nejjemnějších vodek na světě umocnil na maximum.

 

 

Stylove zabalene darky, ktere zahreji

Darujte dotyk půlnočního slunce!

 

Ať už se rozhodnete darovat Finlandia vodku v klasickém boxu nebo ve speciálním balení se šesti panákovými skleničkami, které evokuje tvar půlnočního slunce, jistě tímto jedinečným dárkem uděláte vašim blízkým radost.

 

 

 

 

 

 

 

EL JIMADOR

 

 

 

Stylove zabalene darky, ktere zahreji

Buďte originální! Buďte jiní! Nadělte svým blízkým na Štědrý večer jedinečné balení tradiční mexické tequily El Jimador! Naleznete v něm lahev jemné tequily El Jimador Reposado, vyrobené ze 100% agáve, spolu s originálními, po mexicku malovanými sklenicemi. Právě ony, díky svému neobyčejnému designu, dodají každému doušku této nejprodávanější mexické tequily, výjimečnou atmosféru.


Ve stylových sklenicích se krásně vyjímá zlatavá barva, kterou El Jimador Reposado získává díky 60 dennímu zrání v dubových soudcích.


Za svou lahodnou chuť, v níž je možno rozpoznat šťávu agáve, tóny skořice citrusových plodů, vděčí tato tequila především mužům zvaným Jimadores, podle nichž je také pojmenována.


Ti sklízí rostoucí agáve s velkou hrdostí a péčí. To se pak samozřejmě odráží v nezaměnitelné a jemné chuti tequil El Jimador.


Pokud se rozhodnete pod stromeček darovat toto speciální balení El Jimador Reposado, jistě své nejbližší více než potěšíte a přinesete trochu přátelské atmosféry Mexika do již tak příjemného a kouzelné dne.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

04.12.2012 - 14:19:33

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.