GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.04.2024, svátek má Marek
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Unikněte stylově z reality všedních dnů s Moet Ice Impérial!

 

 

 


Moet and ChandonMoët & Chandon srdečně zve všechny milovníky šampaňského z celého světa, aby hodili za hlavu běžný život a vydali se na letní dobrodružství s Moët Ice Impérial. Šampaňské Moët Ice Impérialvýhodně koupit je samo o sobě exotickou destinací i inovativním ztvárněním kultu luxusu spojovaného se značkou Moët & Chandon.

 

 

POSOUVÁNÍ HRANIC ŠAMPAŇSKÉHO VÍNA - Jedná se o první šampaňské v historii, které bylo vytvořeno speciálně proto, aby jeho jedinečné vlastnosti a chuť vynikly na ledu, a aby se popíjelo přes den v exkluzívních destinacích. Moët Ice Impérial porušuje pravidla - ale stylově! Je zosobněním podstaty značky, která je oslavována za svého inovátorského ducha a snahu šířit kouzlo šampaňského po celém světě. Moët Ice Impérial čerpá inspiraci z 270 let dlouhé tradice vinařského savoir-faire. Nemohl by to být nikdo jiný než Moët & Chandon, kdo dokázal inovativně pokořit tuto hranici!


Břitká svěžest a výrazné aroma tropického ovoce v Moët Ice Impérial jsou typické pro léto. Okamžitě vás přenesou do horkých, exotických destinací světa. Moët Ice Impérial se podává ve velkých sklenicích (typu cabernet) na ledových kostkách, které umocňují svěží prožitek. Podle chuti lze doplnit lístky máty, plátkem okurky nebo kůrou z bílého grapefruitu. Nádherná bílá lakovaná láhev s černou vázankou, zlatou vinětou a stříbrnými akcenty, která stojí mimo zažité konvence, zosobňuje eleganci a inovátorského ducha, tak příznačné pro tuto značku. Moët Ice Impérial, nejinovativnější šampaňské této značky, je ztělesněním dobrodružných úniků do nejoblíbenějších letních destinací.


„Moët Ice Impérial je stylovým symbolem inovace a průkopnického ducha značky. Je dokladem toho, že umíme jít s dobou, což je také součást naší tradice a historie", říká Arnaud de Saignes, ředitel pro mezinárodní marketing a komunikaci společnosti Moët & Chandon. „Když cinkne kostka ledu ve sklenici, Moët Ice Impérial je vždy připraven originálním a stylovým způsobem oslavit léto".

 

ORIGINALITA A NOVÝ POŽITEK ZE ŠAMPAŇSKÉHO VÍNA


Moët Ice Impérialvýhodně koupit jsme vytvořili, abychom dali šampaňskému nový, originální rozměr, který však zachovává staletí oslavované tradice výroby vína značky Moët & Chandon", komentuje Benoît Gouez, vrchní sklepmistr Moët & Chandon. „Intenzívní, ovocné a svěží šampaňské je nejen dokonalým ztělesněním letních oslav a večírků, ale představuje i novou hranici ve světě šampaňského vína".


Ovocné a intenzívní aroma Moët Ice Impérial v kombinaci s výrazným tónem tropického ovoce manga a guavy a vyzrálých peckovic jako je nektarinka korunuje originální akcent malin a angreštu. Plná chuť je zároveň svěží i kulatá, jako salát z čerstvého ovoce. Je ozvláštněná zajímavou sladkostí želé z karamelu a kdoule a osvěžená kyselinkou angreštu a zázvoru.


Šampaňské Moët Ice Impérial je v prodeji ve specializovaných prodejnách, jako jsou Gurmetum (OC Nový Smíchov, OC Chodov) nebo Kratochvílovci (OC Palladium, Václavské náměstí, Olympia Brno). Doporučená maloobchodní cena: 1.390,- Kč. Toto výjimečné šampaňské bude během letního období i ve speciální nabídce vybraných restaurací a hotelů. Setkáte se s ním v Kampa Parku, Hergetově Cihelně, Cafe Cafe, Grand Hotelu Pupp Karlovy Vary a hotelu Kempinski. V těchto podnicích bude nabídce přizpůsobena i sezónní dekorace baru a dalších prostor. Pražská restaurace SOHO+ nabídne navíc speciální Moët & Chandon Bed Lounge menu, sestavené podle principů food pairingu s Moët Ice Impérial.

 

O značce Moët & Chandon


Moët & Chandon je již od roku 1743 šampaňským úspěšných a krásných lidí. Tato značka je známá svými úspěchy a mnoha prvenstvími ve výrobě šampaňského i svým inovátorským duchem. Moët & Chandon je značka, která světu představila šampaňské víno. Moët & Chandon je synonymem dlouholeté tradice i moderních prožitků. Moët & Chandon je značka, která již téměř 270 let pomáhá zpestřovat ty nejkrásnější okamžiky osobního života i profesního úspěchu.


Moët & Chandon se o kouzlo šampaňského dělí se světem, kterému nabízí jedinečná vína pro každou příležitost, náladu i chuť. Od kultovního Moët Impérial po ročníkovou kolekci Grand Vintage Collection, od extrovertního Moët Rosé Impérial po originální novinku Moët Ice Impérial, každé šampaňské víno okouzlí a potěší svým ovocným aroma, svůdnou chutí a elegantní vyzrálostí.

 


www.moet.com/iceimperial

www.youtube.com/moet www.facebook.com/Moeticeimperial

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

13.05.2013 - 08:39:55

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.