GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.04.2024, svátek má Marek
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Bacardi vyhrálo nejvyšší ocenění za kvalitu ze světově známého Spirits Institute Monde Selection

 

Bacardi vyhrálo nejvyšší ocenění za kvalitu ze světově známého Spirits Institute Monde SelectionBacardi, nejpopulárnější a nejprodávanější prémiový rum na světě, získalo ocenění International High Quality Trophy pro svoje značky Bacardi Gold, Bacardi 8 výhodně koupita Bacardi Reserva Limitada. Potvrdilo tak svoje prvenství jako „nejoceňovanější rum na světě". Prestižní Monde Selection® International Institute for Quality Selections uděluje tuto poctu produktům, které získají úroveň nejvyšší kvality 3 roky po sobě.

 

 

„Toto ocenění dokazuje závazek a obětavost Bacardi k výrobě řady rumů s výjimečnou kvalitou a výbornou chutí," říká Luis Planas, Master Blender rumu Bacardi. Bacardi má dobře zdokumentovanou historii již od svého založení v roce 1862 v Santiagu de Cuba, kdy Don Facundo Bacardi Massó vytvořil jako první na světě rum lehké chuti.

 

 

Bacardi Rum získal k dnešnímu dni více než 300 ocenění. Po 150 let se osm generací následovníků Dona Facunda soustředí na nejvyšší kvalitu, chuť a dokonalost.

 

 

 

 

Trophy_2010_Bacardi_Martini_Inc__Bacardi_Gold_RumBacardi Gold je rum plné chuti, který dozrává v pálených sudech z amerického dubu.  Je jantarové barvy, bohatý a jemný, s tóny vanilky doplněnými vlašským ořechem, kořením a tropickým ovocem na delikátním pozadí dubu.

 

Trophy_2010_Bacardi_Martini_Inc__Bacardi_8_RumBacardi 8 výhodně koupit, původně privátní nápoj rodiny Bacardi, je nejsofistikovanější a nejkomplexnější z řady rumů Bacardi.  Zraje více než 8 let v pečlivě vybraných dubových soudcích. Dle tradice technik míchání Dona Facunda má tento nápoj mnoho vrstev aromat a chutí.

 

Trophy_2010_Bacardi_Martini_Inc__Bacardi_Reserva_Limitada_Rum Bacardi Reserva Limitada je vyroben z rumů, které zrají v lehce pálených sudech z amerického dubu. Výsledný rum má dřevité aroma a ovocné tóny s bohatou a lahodnou chutí. Bacardi Reserva Limitada by se nikdy nemělo míchat, protože je vrcholným dílem umění Bacardi.  Jak název napovídá, jedná se o limitovaný výjimečný nápoj a je k mání pouze v návštěvním centru Casa Bacardi v Catañu v Portoriku, v prodejně Bacardi v Nassau na Bahamách, na vybraných místech na Bermudách a některých ostrovech Karibiku.

 

Bacardi Rum má reputaci inovátora. Don Facundo Bacardi započal vytvořením Bacardi revoluci ve světě alkoholických nápojů.  Bacardi se stalo jedinečným nápojem pro míchání koktejlů a používá se pro přípravu legendárních drinků, jako jsou Mojito, Daiquirí a Cuba Libre.

 

International High Quality Trophy jasně vypovídá o tom, že s Bacardi rumem najdete konzistentní chuť a kvalitu po celém světě, jelikož je specificky míchán a má stejný chuťový profil, ať už ho pijete kdekoliv.

 


reklama:

 

Letošní léto si můžete namíchat dokonalé koktejly, které znalci označili za ty nejlepší:

 

Original Bacardi Mojito

4 cl Bacardi Superior výhodně koupit

1/2 - 1 limetu

2 lžičky třtinového cukru

1 - 2 stonky máty

Soda nebo perlivá voda

Led

 

Do vysoké sklenice vložíme nakrájenou limetu a deset mátových lístků, přidáme třtinový cukr a lehce podrtíme. Sklenici naplníme ledem, přidáme 4 cl Bacardi Superior výhodně koupit a dolijeme sodou. Poté promícháme a ozdobíme snítkou máty.

 

El Presidente

4 cl Bacardi Gold

2 cl Martini Rosso výhodně koupit

Kapka Angostura Bitters výhodně koupit

 

Všechny ingredience vložíme do míchací sklenice, přidáme kostky ledu a lžící důkladně promícháme. Přes barový strainer nalijeme do vychlazené koktejlové sklenice a ozdobíme koktejlovou třešní.

 

Bacardi Daiquirí

4 cl Bacardi Superior Rum výhodně koupit

2 cl čerstvé šťávy z limetek

2 lžičky bílého třtinového cukru

Drcený led

 

Šejkr naplníme ledem, přidáme všechny ingredience. Následně důkladně protřepeme a celý obsah šejkru nalijeme do vychlazené koktejlové sklenice.

 

Original Cuba Libre

4 cl Bacardi Gold

1 cl čerstvé limetové šťávy

15 cl Coca-Cola

Limetka na ozdobu

Led

 

Vysokou sklenici typu long naplníme ledem, přidáme Bacardi Gold, zastříkneme šťávou z vymačkané limetky a dolijeme Coca-Colou. Na závěr lehce promícháme a ozdobíme limetkou.

 

Bacardi Piña Colada

4 cl Bacardi Superior výhodně koupit

2 cl kokosového sirupu

15 cl ananasového džusu výhodně koupit

2 cl smetany

Led

 

Šejkr naplníme ledem a přidáme všechny ingredience. Důkladně protřepeme, popř. rozmixujeme v mixéru. Poté obsah šejkru nalijeme přes sítko do sklenice s drceným ledem. Na závěr koktejl ozdobíme ananasem.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

29.06.2010 - 07:21:30



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 10 plus 6 je
 

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.