GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 18.04.2024, svátek má Valérie
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Tequila Corralejo

 

dovozce: Ultra Premium Brands

 

Ultraprémiová Tequila Corralejo je vyráběna od roku 1994 v malých sériích ve státě Guanajuato v centrálním Mexiku v haciendě, kterou postavil v roce 1755 Miguel Hidalgo. Tento otec mexické nezávislosti byl mimo jiné i jedním z nejstarších průkopníků destilace agave.

 

Výrobní postup při výrobě Tequily Corralejo je v rámci tequilového průmyslu poměrně unikátní. Destillera Corralejo je jedinou destilerií, která používá tzv.„charentais“ kotlíková destilační zařízení stvořená Francouzi v 17. století k destilaci koňaku.

 

Corralejo Blanco

 

Corralejo Blanco 100% de Agave 0,7l 38% je výsledkem destilace v měděných kotlíkových destilačních zařízeních a je lahvována nezrající.

Cena bez DPH: 694,- Kč

Corralejo Blanco

Corralejo Reposado

 

Corralejo Reposado 100% de Agave 0,7l 38% je uleželá 4 měsíce v sudech z francouzského, amerického a letního dubu neboli Křemeláku.

Cena bez DPH: 740,- Kč

Corralejo Reposado

Corralejo Ańejo

 

Corralejo Ańejo 100% de Agave 0,7l 38% zraje 12 měsíců v sudech z nových amerických dubů, které jsou uvnitř vypáleny, aby propůjčily dotek kouře výslednému produktu. Tato tequila je lahvována do lahví v červené barvě, v Mexiku symbolizující prosperitu.

Cena bez DPH: 832,- Kč

Corralejo Anejo

Corralejo “Triple“ Reposado

 

Corralejo “Triple“ Reposado 100% de Agave 0,7l 38% je destilovaná třikrát. Nejprve přes měděný kotlíkový přístroj, následně přes destilační kolonu a na závěr ještě jednou přes měděný kotlíkový přístroj.

Cena bez DPH: 786,- Kč

Corralejo Triple Reposado

 

 

reklama:
 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

23.02.2009 - 09:49:46



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 1 plus 6 je
 

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.