GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 23.04.2024, svátek má Vojtěch
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Becherovka vyrobila Minimrazničky na správné namražení Becherovky

 

 

Minimraznicky na spravne namrazeni BecherovkyVíte, jaká je ideální teplota pro servírování Becherovky nebo Becherovky Lemond? Jste si jisti, že právě ve vašem oblíbeném baru servírují tyto dva lahodné nápoje namražené na tu správnou teplotu? Pokud o tom pochybujete, pak vězte, že společnost Jan Becher - Karlovarská Becherovka se rozhodla uvést do tisícovky vybraných barů v České republice a na Slovensku speciální mini mrazničky vyvinuté na míru správnému namražení Becherovky a Becherovky Lemond.

 


Společnost Jan Becher - Karlovarská Becherovka vzala správné servírování Becherovky do svých rukou a rozhodla se vyrobit jedinečné mini mrazničky, které zajistí, aby majitelé barů či restaurací a především barmani servírovali Becherovku či Becherovku Lemond přesně tak, jak se má, tzn. ledově vychlazenou. Dle odborníků na Becherovku má být tento nápoj servírován při teplotě -4 až -6C, právě tak si totiž mohou její konzumenti dokonale vychutnat rozmanitost chutí, které Becherovka nabízí. Stejná teplota je vhodná také pro servírování Becherovky Lemond.


Robert Koblasa, On Trade Channel Development Manager z oddělení Trade Marketing společnosti Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s., k výrobě mini mrazniček uvedl: „Výroba mini mrazniček byla vzhledem k jejímu prvenství na české barové scéně a specifickým nárokům na technologické zpracování poměrně náročná. Návrh a výrobu dvou typů mini mrazniček zajistila zahraniční firma a zaměřila se přitom na několik důležitých požadavků, které obě mini mrazničky splňují. Velký důraz byl kladen na nízkou spotřebu energie, nenáročnou obsluhu a údržbu a na možnost rychlého namražení. Oba typy mini mrazniček disponují inteligentními systémy, jako je automatické odpařování nebo vyhřívání skla proti zamlžení."


V současnosti jsou obchodními reprezentanty společnosti Jan Becher - Karlovarská Becherovka distribuovány oba typy mini mrazniček. První typ je označen Minimraznička IG35 a její rozměry jsou 390 x 406 x 710 mm (šxhxv). Do tohoto typu mrazničky se vejde až sedm litrových lahví Becherovky či Becherovky Lemond a její spotřeba energie je 1, 8 kWh/24h. Druhý typ, Minimraznička IV30, je o něco menší s kapacitou čtyř litrových lahví a s rozměry 370 x 420 x 495 mm (šxhxv). Tento typ mini mrazničky má spotřebu energie 1,4 kWh/24h.

 


Obě mini mrazničky jsou od začátku listopadu 2010 umísťovány ve vybraných barech a restauracích, kterým záleží na tom, aby jejich hosté měli možnost vychutnat si Becherovku či Becherovku Lemond ledově vychlazenou.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

06.01.2011 - 17:46:35

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.