GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 21.11.2018, svátek má Albert
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Přivez domů nejlepší irskou whiskey

 

 

ilustracni fotoColum Egan, hlavní destilatér Old Bushmills Distillery, v Den sv. Patrika odstartoval celosvětovou soutěž „Dostaň se do Bushmills," ve které hledá dva kamarády, kteří nejlépe reprezentují Bushmills ducha přátelství. Ti pak budou mít šanci pracovat po jeho boku po dobu dvou týdnů a poznat tajemství výroby whiskey, které je v Bushmills uchováváno již více než 400 let. Poté Colum Egan vybere ze svých sklepů ty nejlepší kousky Old Bushmills a vydá se na tour do země vítězů na Bushmills party, na které budou vítězové a jejich kamarádi VIP hosty. Hlavní destilatér tak bere světoznámou palírnu na cestu za jejími milovníky a vítězové soutěže mohou přivézt Bushmills domů v pravém slova smyslu.


„Vítězové získají vedle příležitosti pracovat dva týdny v jedné z nejstarších palíren na světě také možnost vyrobit si vlastní jedinečnou směs Bushmills Irish Whiskey, budou ubytováni v luxusním střešním bytě, dostanou společné kapesné 5 000 liber a stanou se VIP hosty na velké Bushmills party," jmenuje Colum Egan.


Pro přihlášení nebo získání více informací navštivte facebook.com/bushmillsCR. Přihlašování začalo 17. března a končí 18. dubna 2011 v 00:59 středoevropského času. Bushmills nedávno triumfovala na prestižní soutěži World Spirits Competition 2010 v kalifornském San Franciscu, kde získala titul Nejlepší irská whiskey.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

21.03.2011 - 10:10:30

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.