GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.04.2024, svátek má Rostislav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Bacardi Pina Colada promo

 

 

 

pina coladaPiña Colada, přezdívaná jako perla Karibiku, se těší po celém světě velké oblibě. U jejího zrodu, stejně tak jako u dalších legendárních koktejlů, stál rum Bacardivýhodně koupit. Bacardi na duben připravilo pro své zákazníky speciální promo akci, díky které mají bary jedinečnou příležitost získat originální sklenice na tento koktejl a praktický vykrajovač ananasu.


Autorem receptu Piña Colady je Ramón Monchito Marrero, který byl barmanem v hotelu Hilton v San Juanu. Jeho cílem bylo zachytit všechny chutě Portorika v jedné sklenici. Několik měsíců zkoušel různé kombinace, až se mu podařilo umíchat lahodný koktejl, který nazval tekutý ananas - tedy Piña Colada. První drink byl připraven v roce 1954 za použití rumu Bacardi Superiorvýhodně koupit. Marrero zvolil právě tento jemný rum, protože perfektně doplnil použité ingredience a umožnil vyniknout chuti ananasu. V roce 1978 vyhlásilo Portoriko tento koktejl za národní nápoj.


bacardi_superiorDruhým mužem, který se považuje za tvůrce Piña Colady je Don Ramon Portas Mignat z baru Barranchina v San Juanu, ten jí ale údajně připravil až v roce 1963. Ještě dnes zůstává záhadou, který z těchto dvou mužů koktejl skutečně vymyslel.


Bacardi připravilo na měsíc duben speciální promo akci pro bary, které při objednávce 6 l Bacardivýhodně koupit ze svého velkoobchodu obdrží dárek v podobě sady na přípravu Piña Colady - dvě originální sklenice a vykrajovač ananasu. Tento set barmani bezesporu ocení při přípravě originální Piña Colady. Pro více informací kontaktujte svého obchodního zástupce Brown-Forman.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

26.03.2011 - 10:50:12

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.