GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 23.04.2024, svátek má Vojtěch
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Finlandia oslavuje

 

 

 

Finlandia oslavuje Finlandia oslavuje: Dvě ocenění z nejvyšších světových soutěží

 

Tento rok se pro Finlandii nese v duchu úspěchu. Neochucená Finlandia Vodka Classic získala první místo na Ultimate Spirits Challenge. Bojovala na začátku března v New Yorku mezi 35 zúčastněnými vodkami a letos si vysloužila dokonce nejvyšší ocenění této soutěže, tzv. Chairman´s Trophy. Kromě velké výhry Finlandia Classic byla znovu oceněná jednoznačnou volbou poroty na soutěži World Spirits Competition 2011 v San Francisku i vodka Grapefruit Fusion. Získala tak třetí (2007, 2010, 2011) zlatou medaili v řadě v kategorii ochucených vodek.


Finlandia Classic přesvědčila o své nesporné kvalitě porotu v letošní soutěži Ultimate Spirits Challenge. Umístění na prvním místě doplnila i výhra významné Charmain´s Trophy, která je považována za největší poctu v kategorii neochucených vodek. Získává ji vodka, která se ve všech 27 hodnocených disciplínách umístí na prvním místě, což letos Finlandia dokázala.


Na tuto významnou výhru navázala vzápětí další. Finlandia Grapefruit Fusion byla oceněna dvojnásobným zlatem v soutěži World Spirits Competition v San Francisku. Byla navíc vyhlášena i nejlepší aromatizovanou vodkou, což je vůbec nejvyšší udělované ocenění naopak v kategorii vodek ochucených. Díky těmto dvěma oceněním se ochucená Finlandia stala nejoceňovanější vodkou v historii této světové soutěže.

 

Finlandia oslavuje

„V průběhu mého působení jako rozhodčího v této soutěži je vzácný moment vidět ochucenou vodku vyhrát dvojnásobnou zlatou medaili," řekl Tony Abou-Ganim, renomovaný mixolog a rozhodčí sanfranciské soutěže. „Jakmile jsem přiložil nos ke skleničce, věděl jsem, že dvojnásobná medaile patřila Finlandia Grapefruit...Opět tento rok vyhrála nejlepší ochucenou vodku! Je báječné vidět ochucenou vodku stát bok po boku nejlepších čistých vodek světa."


„Jsme přesvědčeni, že Finlandia Grapefruit Fusion má v soutěžích takový úspěch, protože chutná jako byste grep vymačkali ze stromu přímo do láhve," řekl Neil Punwani, výkonný ředitel Finlandia Vodky. „Přisuzujeme to čistým přírodním ingrediencím Finlandia Vodky, se kterými je spojená."


Finlandia Vodka má základ v nejlepších přírodních ingrediencích, šestiřadém ječmeni a čisté ledovcové vodě. Tyto ingredience dodávají svěží a čistou chuť, se kterou se pak lehce mísí všechny přírodní aromata. Díky těmto příchutím tak konzument není ohromen alkoholem, ale je schopný si vychutnat samotnou esenci přírody. „Cílem ochuceného portfolia Finlandia Vodky je stanovit globální standart v kategorii vodek tím, že budeme poskytovat ty nejvybranější svěží a přírodní chutě a vůně ovoce", řekl Neil Punwani. „Tato ocenění a nesčetná další jsou dokladem špičkové kvality a chuti této značky."

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

21.04.2011 - 21:37:55

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.