GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.03.2024, svátek má Soňa
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

 Bacardi navázalo spolupráci s tenistou Nadalem

 

 

Bacardi navazalo spolupraci s tenistou Nadalem

Světová tenisová jednička povede pokračování kampaně společnosti Bacardi Limited: „Šampioni pijí zodpovědně"


Bacardi Limited, největší soukromý výrobce lihovin na světě, představil tenisového šampiona Rafaela Nadala jako svého nového ambasadora globální sociální odpovědnosti. Jednička ATP World Tour® Rafael Nadal nyní povede program za zodpovědné pití nazvaný „Šampioni pijí zodpovědně".


Rafael Nadal a Bacardi Limited budou svým konzumentům společně sdělovat důležité poselství zodpovědného pití pomocí mnohostranné komunikační kampaně. Ta bude obsahovat inzerci, PR, iniciativy ze strany zkušených konzumentů a sociálně mediální platformy. Ty zahrnují také kanál YouTube® www.youtube.com/user/bacardiltdchampions  a poprvé pro „Šampioni pijí zodpovědně" také stránky na Facebook®, kde bude konzumenty nabádat k zodpovědnému pití. Více na www.facebook.com/pages/Champions-Drink-Responsibly/113184628753105.

 

„Rád se bavím s přáteli a rodinou a pít zodpovědně je velmi důležité bez ohledu na to, jakou hru hrajete. To je také důvod, proč jsem se přidal k Bacardi Limited. Chci být v čele podpory sociální zodpovědnosti pro fanoušky a konzumenty z celého světa," řekl Rafael Nadal.


„Jsme nadšení, že můžeme Rafa přivítat v rodině Bacardi jako našeho nového globálního ambasadora sociální zodpovědnosti. Rafael Nadal je světový šampion na samotném vrcholu, jeho hra, životní styl a nasazení odráží hodnoty naší společnosti a této kampaně," prohlásil Séamus McBride, president a CEO Bacardi Limited a dodává: „Jeho globální působení z něj činí dokonalého šampiona a vzor pro pokračování šíření této myšlenky, kterou bychom měli mít všichni na paměti, když dojde k pití. Kampaň „Šampioni pijí zodpovědně" započal Michael Schumacher, probíhá již čtvrtým rokem a jsme rádi, že Rafael v ní po několik dalších let chce pokračovat."


Reklamu nafotil mezinárodně uznávaný fotograf Nadav Kander, který zachycuje Rafaela Nadala, jak vzdělává konzumenty v oblasti zodpovědného pití. Na hlavním vizuálu drží Nadal svou raketu nad koktejlovou skleničkou, vše doprovází vzkaz: „Vždy bych svým přátelům řekl, kde je hranice."

  

„Bacardi Limited bude i nadále pokračovat ve své silné historii vzdělávání dospělých konzumentů ve zodpovědném pití. Zodpovědné pití je rozhodně příjemnou součástí sociálního života jedince a my očekáváme, že lidé, kterým věk dle zákona dovoluje pít, se budou angažovat do této kampaně a jejího důležitého poselství tím, že budou plánovat, volit kvalitu nad kvantitou, dávat pozor na své přátele a ujišťovat se, že se všichni dostanou bezpečně domů," pokračuje Mr. McBride.

 

Bacardi Limited brzy oznámí detaily další fáze „Šampioni pijí zodpovědně". Kampaň bude totiž pokračovat několika dalšími akcemi s Rafaelem Nadalem během mezinárodních tenisových turnajů včetně Madridu, Wimbledonu a U.S. Open.


Kampaň „Šampioni pijí zodpovědně" byla zahájena v dubnu 2008 v Bruselu. Prvním ambasadorem pro globální sociální zodpovědnost byl světový šampion Formule 1 Michael Schumacher. Společně s Bacardi Limited podporovali poselství, že „pití a řízení se nemíchají".


Od roku 2008 se do kampaně skrze digitální a tradiční mediální aktivity angažovalo více než 37 milionů konzumentů z celého světa.

 

Pro více detailů a informací o kampani prosím navštivte: www.championsdrinkresponsibly.com.

 

Portfolio Bacardi rumů lze také jednoduše zakoupit na e-shopu www.gastroklub.cz

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

11.05.2011 - 13:59:58

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.