GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Finlandia Vodka Cup - vítěz může být jen jeden

 


FVC 2010Právě v těchto dnech startuje 13. ročník soutěže Finlandia Vodka Cup určený nejen pro profesionální barmany, ale pro všechny kteří mají kuráž, soutěživého ducha a hlavně jsou kreativní. Barmanská elita České republiky bude mít příležitost porovnat své dovednosti v lednu příštího roku v Harrachově, jeden z účastníků dostane šanci soutěžit s celosvětovou barmanskou špičkou v únoru 2011 ve Finsku. Zájemci se mohou hlásit do 30. 10. 2010 na www.cbanet.cz.


Soutěž Finlandia Vodka Cup má po celém světě dlouholetou tradici, letos se koná již 13. ročník. Zúčastnit se ho může každý český barman, který již překročil hranici plnoletosti a troufá si porovnat své dovednosti s ostatními. Jedinou podmínkou je vyplnit do 30. 10. 2010 přihlášku na  www.cbanet.cz a dodat několik vlastních, originálních receptur na pre dinner short cocktail a fancy long drink. Do konce listopadu bude odborná porota, ve složení Markku Raitinen a Pekka Pelinen, posuzovat, která ze zaslaných receptur postoupí, a kdo bude moci reprezentovat svůj podnik v celostátní konkurenci.


V semifinále a finále, které se uskuteční v lednu 2011 v Harrachově pod širým nebem, se tak sejdou ti nejlepší barmanští borci z celé republiky a budou soutěžit o národní titul a možnost utkat se v prestižním celosvětovém finále nedaleko polárního kruhu. Podívaná bude připravena i pro přihlížející - beginner cup pro barmanské začátečníky, účast zahraničního finalisty a večerní program s příjemnou hudbou a ještě lepšími drinky.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

16.08.2010 - 10:33:55



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 10 plus 3 je
 

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.