Návrháři Domenico Dolce a Stefan Gabbana se spojili se zkušenými odborníky z Martini, aby vytvořili exkluzivní produkt Martini Gold by Dolce&Gabbana. Tato novinka má komplexní aroma a velmi harmonickou chuť, jíž je docíleno spojením tradičních výrobních technik kombinovaných s moderní technologií, které umožňuje použití zcela vzácných rostlin.
Martini Gold je výsledkem tajného receptu inspirovaného Domenicem Dolcem a vytvořeným odborníky ze společnosti Martini. Jde o exkluzivní vermut plný exotických a neobvyklých ingrediencí - vzácných koření a středomořských aroma. Ta dohromady vytváří unikátní komplexní a přece harmonickou chuť podávanou buď na ledu, nebo jako hlavní složku v koktejlu.
„Se značkou Martini spolupracujeme více než deset let a sdílíme společné hodnoty a pýchu na naše italské kořeny. Poprvé ale pracujeme na takovém projektu a s výsledkem jsme velice spokojeni - nový produkt, který kombinuje ducha našeho světa se světem Martini," říkají Domenico Dolce a Stefano Gabbana.
Exkluzivní balení
Design od Domenica Dolceho a Stefana Gabbany, balení a Martini Gold láhev jsou ztělesněním luxusu ve světě alkoholických nápojů. Černá krabička zaujme zlatou plaketou s nápisem Dolce&Gabbana, která se objevuje dohromady se známým logem Martini. Ta chrání moderní lahev vyrobenou ze „saténového" skla s kontrastním černým textem.
Na český trh bude Martini Gold by Dolce&Gabbana uvedeno již během října 2010. K dostání bude ve vybraných barech.
Ingredience
• 5 cl Martini Gold
• Led
• Ostružiny / popř. černé olivy, plátek zázvoru
Postup
Nízkou sklenici (typu rocks) naplňte ledem a dolijte 0,75 dl Martini Gold. Na ozdobu použijte ostružiny, popř. černé olivy a plátek zázvoru. Poté můžete drink podávat.
Ingredience
• 5 cl Martini Gold
• 5 dl Martini Sekt Brutc
• Crème de Cassis
• Led
• Ostružina
Postup
Větší sklenici na víno naplňte ze ¾ ledem, dolijte 0,75 dl Martini Gold a 0,75 dl Martini Sekt Brut. Poté přidejte kapku Crème de Cassis a promíchejte. Na závěr ozdobte ostružinou a drink můžete podávat.
19.10.2010 - 09:27:31
NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...