GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 29.03.2024, svátek má Taťána
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

D.I.C. vloží diamanty do šampaňského!

 


Champagne de Venoge Luis XV s diamanty D.I.C.D.I.C. ve spolupráci s francouzským Champagne De Venoge nabízí novou investiční příležitost v podobě exklusivního vína s diamantem.

 
Společnost Diamonds International Corporation (D.I.C.) představila exkluzívní víno Champagne de Venoge Louis XV., které bude v prodeji s diamantem D.I.C. přímo v láhvi. Luxusní produkt byl uveden včera, tj. 21. října 2010 v pražském showroomu D.I.C., která je partnerem 4. ročníku festivalu nejlepších šampaňských vín Grand jour de Champagne. Speciální edice exklusivních vín se stává tak novou investiční příležitostí do diamantů a šampaňského vína zároveň.


Společnost D.I.C. se rozhodla rozšířit své pole působnosti o spolupráci s luxusními šampaňskými víny. „Domníváme se, že exkluzívní produkty patří k sobě. A tak jsme rádi, že se nám podařilo uzavřít dohodu na unikátní spojení diamantů D.I.C. s exkluzívními víny Champagne de Venoge Louis XV.," uvedl Ing. Přemysl Synek, generální ředitel D.I.C.


Slavnostního představení se osobně zúčastnil Gilles de la Bassetiere, ředitel domu Champagne de Venoge, který upřesnil, že šampaňské víno v rámci spolupráce D.I.C. bude v provedení bílém Brut 1995 a růžovém Extra Brut Rosé 2002.


Dle práva a ochrany značky Champagne musí láhev champagne Louis XV ležet nejméně šest měsíců s diamantem ve sklepích, a tak budou rezervace možné minimálně půl roku dopředu. Šampaňské lze objednávat přes showroomy D.I.C. a její partnery. „Následně D.I.C. vystaví certifikát, v němž bude potvrzeno uložení láhve s kamenem požadovaných parametrů ve sklepích Avenue de Champagne ve Francii, což je samo o sobě prestižní záležitostí," dodal Ing. Přemysl Synek.


Diamantové kameny vložené do lahví obsahují 0,3ct až 1ct s certifikací IGI. Společnost D.I.C. je dle přání zákazníka schopna připravit jakoukoliv velikost kamene. Cena tohoto luxusního produktu s diamantem uvnitř začíná na 40 000,- Kč v závislosti na jeho velikosti a parametrech.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

24.10.2010 - 16:13:03

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.