GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 24.04.2024, svátek má Jiří
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Novým obchodním ředitelem likérky Jan Becher se stal Erik Čížek 


Becherovka foto: Flickr.com    Novým obchodním ředitelem a. s. Jan Becher - Karlovarská Becherovka (JBKB) se stal dosavadní marketingový ředitel firmy Erik Čížek (40). Na tomto místě vystřídal Vladimíra Vavřicha, který se staral o obchody Becherovky od roku 2007 a ze společnosti odchází. Obchodní ředitelé nejsou do tajné receptury na přípravu likéru zasvěceni, řekla dnes ČTK mluvčí firmy Eva Kotýnková.

    Nový obchodní ředitel Čížek v minulosti pracoval jak v marketingových, tak i v obchodních útvarech řady společností. Do Becherovky nastoupil v roce 2004 a nejprve zastával pozici marketingového manažera pro Becherovku, vína a Evian. V prosinci 2006 byl jmenován na místo marketingového ředitele JBKB. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze - obor mezinárodní obchod a dále studoval v Dijonu ve Francii.
 
    Firmě JBKB klesl v uplynulém finančním roce kvůli krizi zisk v porovnání s předchozím obdobím o zhruba 26 milionů korun na 226,8 milionu. Výkony firmy, která je součástí nadnárodní skupiny Pernod Ricard, přesáhly 812 milionů korun a meziročně se zvýšily zhruba o 65,4 milionu. Společnost počítá finanční rok od července 2008 do června 2009.
 
    JBKB začala vloni v červenci stavět nový výrobní provoz v Karlových Varech Bohaticích za 100 milionů korun. Přesune do něj výrobu z centra města. Nová výrobní hala umožní zvýšit produkci i optimalizovat náklady na výrobu likéru. Se zahájením zkušebního provozu se počítá letos na přelomu května a června. Nová hala bude u stáčírny, jež vznikla v roce 2005. Po jejím dokončení se do ní přesune výroba z centra města.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: ČTK, foto: www.flickr.com
14.05.2010 - 14:59:24



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 4 plus 6 je
 

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.