GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » VÍNO

VINEX nabídne více než 1400 vzorků špičkových vín i netradiční zábavu

 



VINEX nabidne vice nez 1400 vzorku spickovych vin i netradicni zabavuVinařský veletrh VINEX nabídne k degustaci více než 1400 vzorků vín prestižních vinařských značek. Přihlášeno je více než čtyřicet vystavovatelů, mezi nimiž nechybí vinařství oceňovaná v nejvyšších soutěžích vín v České republice.

 


Najdete zde například společnost Vinselekt Michlovský a akciovou společnost PATRIA Kobylí, které byly vyhodnoceny mezi pěticí nejúspěšnějších v Salonu vín - národní soutěži vín ČR 2013, malebné vinařství U Kapličky známé divákům českého filmu Bobule. V Brně nebudou chybět vína z Templářských sklepů Čejkovice, z vinařství Chateau Lednice, Sonberk, Reisten, Vinařství Lahofer, Vinium Velké Pavlovice, vinařství Tomáš Krist z Milotic a mnozí další. Také menší vinaři, jako třeba Pavel Skrášek, Petr Bunža či vinaři ze spolku Vinitores Palaviensis z Pavlova na veletrhu představí to nejlepší ze svých sklepů. Kromě tuzemských výrobců přivezou svá vína také vinaři z Rakouska, Itálie a Španělska.

 

VINEX nově a netradičně


Veletrh VINEX se koná zcela netradičně v měsíci květnu, konkrétně 24. - 25. 5. 2013 a je pouze dvoudenní. První den veletrhu bude hala A2 brněnského výstaviště přístupná jen obchodníkům a odborným návštěvníkům. Druhý den se veletrh otevře veřejnosti, zejména návštěvníkům festivalu zábavy s nezvyklým názvem VYSTEC FEST spojeného s oslavou výročí 85 let existence brněnského výstaviště. Celý výstavní areál oživí lunapark, sportovní atrakce, hudební koncerty a zábavné programy.


Po oba dva dny budou vinaři nabízet svá vína k ochutnávce i k prodeji. Pavilon tradičně nabízí kulturní a příjemné prostředí pro degustaci vín a návštěvníkům zajišťuje úplný servis. Pokud tedy máte chuť na špičková vína i příjemnou zábavu, nenechejte se ujít návštěvu brněnského výstaviště v termínu 24. - 25. května. Více na www.vinex.eu.

 

Ti nejlepší si odnesou ocenění ze soutěže vín GRAND PRIX VINEX


Součástí programu veletrhu VINEX je i mezinárodní soutěž vín GRAND PRIX VINEX 2013, jejímž pořadatelem je Národní vinařské centrum. V současné době probíhá příjem soutěžních vzorků. Návštěvníci budou moci ochutnat v degustační zóně Grand Prix VINEX více než 500 oceněných vín. Více o soutěži na www.grand-prix-vinex.cz

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

09.04.2013 - 09:05:52

VÍNO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.