GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 15.11.2018, svátek má Leopold
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » VÍNO

Spotřebitelé zvolili novinkami roku Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut a Víno Mikulov Motýl

 

 

Spotrebitele zvolili novinkami roku Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut a Vino Mikulov MotylPrestižní soutěž Volba spotřebitelů, kterou organizuje společnost Atoz retail, ocenila hned dvakrát titulem „Novinka roku“ v kategoriích Vína a Sekty produkty společnosti BOHEMIA SEKT. Získaly jej jednoodrůdový prémiový sekt Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut a také značka tichých vín Víno Mikulov Motýl, která v předchozím roce prošla redesignem.

 

„Naše sekty i vína sbírají ocenění především na vinařských soutěžích, jsme proto velice rádi, že je oceňují i samotní spotřebitelé a dva z nich, naše loňské novinky, dokonce zvolili Novinkou roku,“ říká k ocenění Martin Fousek, marketingový ředitel společnosti BOHEMIA SEKT.

 

Oceněné šumivé víno Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut je jednoodrůdový sekt, který je vyráběn tradiční metodou kvašení v lahvích. Na trh byl uveden v roce 2013 a z prodejů je patrné, že čím dál více Čechů si rádo vychutnává ty nejkvalitnější sekty.

 

Druhou oceněnou novinkou je značka Víno Mikulov Motýl, která v minulém roce prošla redesignem svých etiket. „Vedle modernizace obalu jsme v minulém roce spustili také novou komunikační kampaň. Jsme rádi, že se nám podařila – ať již vítězstvím v soutěži Volba spotřebitelů, tak i meziročním zvýšením prodeje o téměř 50 %,“ doplňuje Martin Fousek.

 

Soutěž Volba spotřebitelů realizuje společnost Atoz retail a volba probíhá na základě výsledků průzkumu mezi 4 000 respondenty.

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

18.06.2014 - 00:52:47

VÍNO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.