GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 18.10.2018, svátek má Lukáš
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » VÍNO

Bohemia sekt si ze soutěže „San Francisco International Wine Competition 2010 USA" připsala na své konto neuvěřitelných jedenáct medailí

 

Bohemia Sekt Prestige demi sec double gold Celkem jedenáct medailí, z toho tři zlaté, čtyři stříbrné a čtyři bronzové, si z letošního 30. ročníku „San Francisco International Wine Competition 2010 USA" odvezly výrobky skupiny BOHEMIA SEKT. Přehlídka je největší a nejvlivnější mezinárodní vinařskou soutěží v Americe, která se letos konala v centru San Francisca v hotelu Nikko ve dnech 18. - 20. června 2010. Obrovský úspěch v očích odborníků zaznamenalo jakostní šumivé víno Bohemia Sekt Prestige demi sec, které bylo oceněno dokonce DOUBLE GOLD (dvojitá zlatá - všichni porotci udělí zlatou) medailí. Tímto jedinečným úspěchem potvrdila skupina BOHEMIA SEKT špičkovou pověst svých sektů a vín.

 

Habánské sklepy Rulandské šedé 2009 pozdní sběr zlatá medaile „Úspěchy v San Franciscu jednoznačně potvrdily kvalitu našich sektů a vín, kterou v letošním roce už předznamenaly skvělé výsledky z ostatních mezinárodních i tuzemských soutěží, jako napřílad Vinalies International Paříž, Vinitaly Verona, Decanter World Wine Awards Londýn a Vinoforum, které na svém putování Evropou letos zakotvilo v České republice," pochlubil se Josef Vozdecký, generální ředitel společnosti BOHEMIA SEKT. „Významným úspěchem v San Franciscu pro nás je pochopitelně i to, že naše sekty se mezi tradičními spolusoutěžiteli a konkurenty dostaly až na úplný vrchol."

 


V tomto roce se do soutěže přihlásilo celkem 1290 vinařství z 27 zemí světa. V mezinárodní jury zasedlo 46 odborníků - porotců. Zakladatelem a výkoným ředitelem soutěže je Antony Dias Blue, který je světově uznávaným odborníkem na jídlo, víno, cestování a destilaty. Jeho recenze každý měsíc prostřednictvím médií sleduje přibližně 20 miliónů spotřebitelů.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

20.07.2010 - 10:01:40



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 8 plus 4 je
 

VÍNO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

14.09.2011 - Calvados - pálenka s historií

Calvados je typickým francouzským destilátem. Vyrábí se destilací zkvašeného jablečného ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.