GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Novým manažerem Corporate Relations společnosti Heineken Česká republika se stal Jiří Hauptmann

 

 

ilustracni fotoSpolečnost Heineken Česká republika má nového manažera Corporate Relations. 17. října na tuto pozici nastoupil Jiří Hauptmann. Ve funkci tak nahradil Kateřinu Eliášovou, která před několika měsíci začala pracovat přímo v ústředně Heinekenu v Amsterdamu.


Jiří Hauptmann do Heinekenu přišel ze společnosti Philips, kde působil na pozici Senior Manager PR / Integrated Communication pro region střední a východní Evropy. Mezi jeho klíčové zodpovědnosti patřilo strategické plánování, následná příprava a koordinace komunikace této přední značky v 28 zemích uvedeného regionu - a to prostřednictvím nástrojů klasického PR, online nástrojů i nadlinkové komunikace.


Do profesní kariéry Jiřího Hauptmanna patří i cenné zkušenosti v oblasti automotive, kde zastával pozici marketingového manažera prestižních značek Audi a Lexus.


V Heinekenu Česká republika bude Jiří Hauptmann zodpovídat za řízení externí i interní komunikace všech značek, aktivit společenské zodpovědnosti firmy a exkurzních programů v pivovarech Velké Březno, Krušovice a Starobrno.


Mezi záliby Jiřího Hauptmanna patří technika, historie, filmy, sport a cimrmanologie.


Heineken je třetí největší pivovarnickou skupinou na světě a evropskou jedničkou mezi výrobci piva. V roce 2003 se součástí skupiny Heineken Česká republika stal pivovar Starobrno a v roce 2007 se působnost skupiny rozrostla o Královský pivovar Krušovice a. s. V polovině roku 2008 byla úspěšně dokončena akvizice společnosti Drinks Union, a. s. V roce 2009 bylo Starobrno, a. s. fúzováno do společnosti Královský pivovar Krušovice a. s. Na počátku roku 2010 byla do obchodního rejstříku zapsána změna obchodní společnosti, kterou byla společnost Královský pivovar Krušovice a. s. přejmenována na Heineken Česká republika, a. s. V současné době je Heineken Česká republika třetím nejsilnějším hráčem na domácím trhu s pivem, v exportu se řadí mezi nejdůležitější vývozce piva.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.10.2011 - 15:37:10

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.