GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 15.11.2018, svátek má Leopold
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Radegast uspěl na prestižní soutěži v Německu

 

 

 


Radegastr uspel na prestizni soutezi v NemeckuV konkurenci piv z celého světa zabodoval v 10. ročníku prestižní soutěže European Beer Star v Německu světlý ležák Radegast Premium. V kategorii piv plzeňského typu získal stříbrnou medaili. European Beer Star je degustační soutěž, jejíž porota je složená z odborníků z 25 zemí. Celkem se soutěže zúčastnilo 1512 piv z více než 40 zemí. Soutěž pořádají Asociace pro malé a nezávislé pivovary Německa a Sdružení soukromých pivovarů Bavorska a Německa.


European Beer Star je degustační soutěž, ve které porotci hodnotí chuťovou bohatost a vytříbenost jednotlivých piv. „Tato soutěž patří k nejprestižnějším v Evropě a o to víc mě těší, že výrazná hořkost, říz a plná chuť Radegastu měly u porotců úspěch. Skvělé umístění v soutěži je pro nás dalším důkazem, že má naše pivo pivařům co nabídnout.," řekl manažer pivovaru Radegast Ivo Kaňák.


V českých i mezinárodních soutěžích je Radegast tradičně úspěšný. Medaile získal v loňském roce na soutěžích České pivo a Zlatý pohár Pivex. Medaile dovezl i ze soutěží z Austrálie či Belgie.

 

Výsledky soutěže European Beer Star v kategorii Bohemian-Style Pilsner:


Zlatá medaile: Boston Lager (USA)


Stříbrná medaile: Radegast Premium


Bronzová medaile: Gulpener Chateau Neubourg Pilsner
(Nizozemsko)

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

26.09.2013 - 16:29:16

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.