GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.08.2018, svátek má Bohuslav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Novinka na trhu: První nealko pivo s příchutí zázvoru

 

 


Novinka na trhu: Prni nealko pivo s prichuti zazvoruNa český trh míří první osvěžující nealkoholické pivo se zázvorovou příchutí, Birell Zázvor. Navazuje tak na úspěch stávajících dvou ochucených variant Birellu. Zázvoru se připisují různé pozitivní účinky na lidský organismus a i chuť zázvoru je v Česku stále oblíbenější. Nová chuťová varianta Birellu je ochucena zázvorovým extraktem, je bez konzervantů i umělých barviv a má jen 23 kcal/100 ml. Je ideální pro ty, kteří rádi tráví svůj volný čas aktivně.


„Zázvor zažívá v Česku velký boom. Lidé mu přišli na chuť a zařazují ho stále častěji do svého jídelníčku i pitného režimu. Proto jsme se rozhodli spojit Birell se zázvorovým extraktem, který neobsahuje žádné konzervanty ani umělá barviva. Věřím, že si tento nápoj najde řadu příznivců mezi lidmi vyznávajícími zdravý životní styl," řekl marketingový manažer značky Birell Luděk Baumruk a dodal, že Birell Zázvor je vůbec prvním nealkoholickým pivem na českém trhu se zázvorovou příchutí. Jeho doporučená maloobchodní cena je v půllitrové plechovce 19,90 Kč.


Zázvorová příchuť rozšiřuje nabídku ochucených nealkoholickým piv Birell. První dvě varianty Limetka & Malina a Citrón & Granátové jablko patří mezi nejoblíbenější míchané nápoje z nealkoholických piv na českém trhu.


Birell Zázvor ochutnají jako první účastníci Sportisimo ½Maratonu Praha, kde bude novinka oficiálně představena.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

07.04.2014 - 11:16:17

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

20.08.2010 - Jak se loni dařilo pražským hotelům

Společnost Labartt Hospitality ve spolupráci s ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

14.04.2014 - Barman Milan Červenka ovládl Bohemia Sekt Cocktail Competition

Prestižní soutěž v barmanském a baristickém umění Grand Prix ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.