GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 16.04.2024, svátek má Irena
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

PardálOVO bezové a Somersby Apple Cider získaly medaile v soutěži Pivo České republiky 2017

 

pardalovo

 

 

„PardálOVO bezové vyváženě kombinuje chuť a osvěžující aroma bezového květu a přitom nepotlačuje výrazný pivní charakter a hořkost. Proto je příznivě přijímáno nejen muži, ale i ženami a těší nás, že již podruhé zaujalo odbornou porotu této soutěže,“ říká Ing. Petr Samec, Dr., PR manažer Budějovického Budvaru. „PardálOVO bezové“ získalo v loňském ročníku soutěže Pivo České republiky stříbrnou medaili. „Velkou radost máme samozřejmě i z bronzu pro Somersby Aple Cider,“ dodává Petr Samec

 

PardálOVO bezové

„PardálOVO bezové“ bylo na trh uvedeno v roce 2013. Jeho vývoj započal již v září 2011. V říjnu 2012 se do ladění parametrů tohoto nápoje zapojilo nejprve 120 zástupců spotřebitelů – poprvé včetně žen – a v další fázi téměř 1000 jejich přátel a rodinných příslušníků. „PardálOVO bezové“ je míchaným nápojem z piva. Je vyrobeno ze světlého ležáku Pardál Echt a kvalitního sirupu z květu černého bezu bez přidání umělých barviv a konzervantů. Obsahuje 2% alkoholu a na trh se dodává v plechovkách o objemu 0,5 litru.

 

Somersby Apple Cider

 

Výhradním dovozcem cideru prémiové dánské značky Somersby pro Českou republiku je od roku 2012 Budějovický Budvar, n. p. Cidery Somersby jsou zajímavou letní alternativu k míchaným pivním nápojům nebo vínu. Jsou mírně perlivé, velmi osvěžující a obsahují 4,5% alkoholu. V současné době je na českém trhu dostupných pět chuťových variant: Somersby Apple Cider (jablečný), Somersby Pear Cider (s hruškovou příchutí), Somersby Blackberry Cider (s příchutí ostružiny) a Somersby Elderflower Lime (s příchutí květu černého bezu a limetky). Letošní novinkou je Somersby Red Rhubarb s příchutí rebarbory.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

18.06.2017 - 13:26:00

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.