GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Miss Zlatopramen a Miss Březňák se na boj o korunku připravují ve „svých" pivovarech

 


Miss Zlatopramen Jana SimackovaDo boje o letošní titul pro Miss zlatého moku vyšlou své reprezentantky i značky Zlatopramen a Březňák. Miss Zlatopramen se stala Jana Šimáčková, půvabná tmavovláska z Roudnice nad Labem, a za Březňáka bude bojovat jeho nová miss, sympatická blondýnka Petra Kabylová z Příbrami. Obě reprezentantky se na finále soutěže konané 3. a 4. září na tradiční Dočesné v Žatci a slavnostní vyhlášení Miss zlatého moku 2010 plánované na 22. října v Městském divadle v Žatci připravovaly také páteční návštěvou pivovarů v nichž se jejich značky vaří - tedy Krásné a Velké Březno.

 

Obě krásky dorazily do pivovarů 16. července v dopoledních hodinách. Při prohlídce pivovarů se ve společnosti brand manažera Borise Rajdla, sládka Michala Rouče a profesionálního průvodce Josefa Helebranta seznámily s historií a současností piv Zlatopramen a Březňák, která budou reprezentovat. Došlo samozřejmě i na ochutnávku zlatavého moku a rady pro soutěžní disciplíny.

 

Jana Šimáčková, půvabná černovláska, která reprezentuje Zlatopramen, pochází z Roudnice nad Labem. Její šance na úspěch v soutěži jsou velké, má totiž s modelingem i soutěžemi krásy řadu zkušeností. Jana se již v minulosti stala vítězkou soutěže Paparazzi Face 2007, 2. vicemiss Kutnohorska a Středních Čech 2009. Úspěšně se zúčastnila také soutěží Miss Foto Europe a World Junior Czech 2008. Výbornou kvalifikací pro účast v soutěži Miss Zlatý mok je také fakt, že její rodina provozuje dvě restaurační zařízení. K pivu má Jana blízko již od narození, přišla totiž na svět přímo v bytě nad restaurací, kde také strávila celé dětství a až do dnešního dne se tomuto prostředí příliš nevzdálila. Pomáhá totiž tatínkovi v restauraci i jeho druhém zařízení, které je přímo na hoře Říp. Její umění pozitivně hodnotil i Boris Rajdl, brand manažer značky Zlatopramen, kterému při jeho návštěvě tohoto podniku načepovala excelentní Zlatopramen 11 0.

 

Miss Breznak Petra KabylovaPetra Kabylová, jemná blondýnka a vystudovaná zdravotní sestřička, hájící barvy piva Březňák, má také správnou kvalifikaci. Pivo totiž s radostí a úsměvem točí a nabízí, sama si jej nejlépe vychutná po dobrém obědě. Je soutěživá a již v minulosti uspěla v soutěži Miss Příbramska, kterou v roce 2009 vyhrála. Bodovala také ve finále Miss Jižních Čech v letošním roce.

 

INFORMACE O SOUTĚŽI

 

„Ojedinělá soutěž krásy je unikátní zejména ve spojení ženské krásy a tradice českého chmelařství a pivovarnictví. Proto si od počátků této soutěže nenecháme ujít účast a každoročně do ní vysíláme reprezentantky našich značek a pivovarů. Zájem dívek o tuto soutěž každoročně stoupá a letos se přihlásilo více než 400 mladých žen," říká Boris Rajdl, brand manažer značky Zlatopramen.

 

V klání o titul Miss zlatého moku ale nejde jen o krásu, šarm a půvab soutěžících, dívky se utkají v ručním česání chmele, ve znalostech z oblasti chmelařství a pivovarnictví, čepování piva a v tanci s korbelem plným piva na hlavě. Chybět nebude samozřejmě promenáda v plavkách a volná disciplína, ve které mohou soutěžící přestavit své koníčky - tanec, zpěv, hudba nebo například akrobacie.

 

Heineken vysílá své zástupkyně do soutěže každoročně. Hned v prvním ročníku, pořádaném v roce 2004, zvítězila Miss Louny Markéta Macková, o rok později reprezentantka stejného pivovaru Veronika Hajná vybojovala titul druhé vicemiss, stejně jako v roce 2007 zástupkyně pivovaru Zlatopramen Michaela Rozenská. V roce 2008 se Miss zlatého moku stala Marcela Vovsová reprezentující pivovar Zlatopramen.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

21.07.2010 - 12:21:20



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 5 plus 10 je
 

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.