GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.04.2024, svátek má Rostislav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PIVO

Petr Skopalík novým ředitelem marketingu společnosti

 


Novým ředitelem marketingu společnosti Pivovary Staropramen a.s. je Petr Skopalík. Jeho příchod završil změny, ke kterým v oddělení marketingu společnosti v nedávné době došlo.

 


Petr Skopalík má dlouholetou zkušenost jak v oblasti marketingu, tak specificky v oboru pivovarnictví, kterou získal díky působení ve společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s., kde zastával pozici marketingového manažera. Předtím působil v odděleních marketingu a trade marketingu společnosti Unilever. Petr Skopalík vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Mezi jeho záliby patří sport, cestování a filmy. Ve vedení marketingu nahradil Janu Dubovou, která nastoupila na mateřskou dovolenou.

 

Novým brand manažerem značky Staropramen je Vít Vojtěch. Svoji profesní dráhu zahájil v reklamní agentuře Ogilvy & Mather, poté pracoval v PR agentuře Hauska & Partner. Další zkušenosti získal v marketingových odděleních společností Jan Becher - Pernod Ricard a Walmark. Vít Vojtěch vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Má rád box, chytré filmy, nedabované seriály a Potrefenou husu.

 

Změna proběhla rovněž na pozici brand manažera řídícího dvě skupiny značek firmy - českých (Braník, Ostravar, Vratislav) a mezinárodních prémiových (Stella Artois, Hoegaarden a Leffe). Tyto dvě skupinu značek nyní řídí Martina Bučková. Pro Martinu jde o další krok v kariéře ve společnosti Pivovary Staropramen. Do společnosti nastoupila v roce 2007 na pozici junior brand manažerky. Na této pozici postupně pracovala na značkách Ostravar, Braník a Staropramen. Martina Bučková vystudovala Ekonomii na Vysoké škole báňské v Ostravě. Mezi její záliby patří sport, studium cizích jazyků a cestování.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

27.09.2010 - 07:21:35

PIVO
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.