GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 21.11.2018, svátek má Albert
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Proč ne kohoutkové vodě

 

 

ilustracni fotoSmažák ani biftek taky nenabízíme

 

 

Průzkum HN ukázal, že vodu z kohoutku poskytuje stále více podniků. Zákazníkům ji ale většinou aktivně nenabízejí.

 



Proč zákazníkům neposkytnout vodu z kohoutku? Nikdo za mě nájem nezaplatí, zní nejčastěji z úst majitelů. A jaké jsou další argumenty restauratérů, kteří točenou vodu buď neposkytují vůbec, nebo poskytují, ale nechtějí?

 

 

 

 

Gurmania

"Abychom za chvilku nemuseli pocestným dávat k té vodě ještě chléb."

 

Restaurace U Tenisu
"Za vodné a stočné platím ročně kolem padesáti tisíc korun."


Lavička
"Otázka nezní proč ne, ale proč ano? Rovněž nenabízíme smažený sýr nebo tatarský biftek."


Zlatý důl
"Je skutečně úsměvné, když si zákazník po pečlivém prohlížení vinného lístku konečně vybere víno a pak si k němu objedná chlorovanou pražskou vodu z kohoutku."


My darling clementine
"Já se ptám, proč někdo vyžaduje vodu zdarma, když stát a jiní od restauratérů požadují za vše poplatky? A to ještě v době, kdy jich plno krachuje?"


Svatý Prokop
"Host je v našem prostředí, námi obsluhován, používá naše soukromé nádobí. A pokud si ještě dojde na záchod, využije vodu zdarma tam. Nikoho nekontrolujeme, zda si při mytí rukou nabírá vodu do láhve."

 


"Zákazník si může natočit vodu zdarma o dvě patra níž na toaletách."

Luboš Grünwald
vedoucí kavárny, která nabízí dvě deci kohoutkové vody za 29 korun

 

 

Zdroj: www.ihned.cz

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

20.09.2011 - 11:02:39

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.