GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Novinky od Kofoly

 

 

jupi sacek velky, rajec 1,5l brizaKe Kofole Original, Citrus a Bez cukru přibude zcela nová příchuť - Kofola Višňová. Ta je od 1.3.2011 distribuována ve formátu 0,5l PET. Marketingově bude nový produkt podpořen prostřednictvím TV, POSM a prostřednictvím internetu.


Jednička na trhu sirupů, značka Jupí, přichází s praktickým minibalením. Jde o zcela nový formát, který umožňuje vychutnat si svůj oblíbený sirup kdekoliv na cestách. V jednom balení (packu) je zabaleno 15 minisáčků, které obsahují 3 nejprodávanější příchutě - pomeranč, malina a lesní směs. Na podporu zavedení tohoto nového formátu je naplánována kampaň ve formě netradiční tištěné inzerce a samplingu.


Produktová řada Rajec přichází se dvěma novými příchutěmi - s příchutí sedmikrásky a břízy. Nesycená pramenitá voda Rajec Bylinka Sedmikráska je jemná, lehce květinová a zároveň jarně svěží. Další novinkou z řady Rajec je jemně sycená pramenitá voda Rajec Tajemství stromů Bříza. Ta je díky extraktu z břízy a přidaným kyslíkem jedinečná svou lehkou a velmi osvěžující chutí. Obě nové příchuti budou distribuovány ve stávajících formátech 0,75l a 1,5l. Marketingově budou nové příchutě Rajce podpořeny televizní kampaní a BTL podporou v místě prodeje.


Po úspěšném zavedení značek Vinea a Orangina s vysokým obsahem ovocných šťáv do gastronomie přináší společnost Kofola vysokou kvalitu svých limonád i do retailového segmentu. Tam bude Vinea a Orangina distribuována ve formátu 1,5l PET. Nový formát bude podpořen tiskovou a bannerovou kampaní.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

14.03.2011 - 22:35:23

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.