GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Rajec rozšiřuje své portfolio ochucených vod v gastru

 

 

Rajec rozsiruje...Rajec Tajemství stromů s přírodním extraktem kaštanu od poloviny července 2011 doplní sortiment formátu 0,33l sklo a vedle ochucených vod Rajec Bylinka Mateřídouška a Pampeliška tak poskytne do restaurací zcela nové osvěžení všem příznivcům této pramenité vody.

 

Navíc, díky svému jemnému sycení s přídavkem kyslíku, Rajec Tajemství stromů Kaštan zažene žízeň i v těch největších vedrech.


"Úspěch nejnovější řady ochucených vod Rajec Tajemství stromů s extrakty ze stromů v retail segmentu nás přesvědčil o tom, že je nejvyšší čas nabídnout našim spotřebitelům jejich oblíbený nápoj i v restauracích," vysvětluje uvedení nejnovějšího člena Rajec Tajemství stromů Kaštan ve skle brand manažerka značky Rajec Monika Kautská. "Primárním podnětem vstupu Rajce Tajemství stromů Kaštan do gastro byl především vysoký zájem našich spotřebitelů, kteří si tuto novinku velmi oblíbili. Chceme reagovat na jejich požadavky a potřeby právě rozšiřováním naší nabídky nejen v obchodech, ale i restauracích, kavárnách a jejich oblíbených podnicích," dodává Monika Kautská.


Rajec Tajemství stromů Kaštan je nejen nejprodávanější novinkou z ochucených vod za rok 2010, ale získal i prestižní ocenění výjimečnosti, inovativnosti a kreativity na mezinárodním poli balených vod, Water Innovation Awards 2010. V kategorii "Best new flavoured water" bodoval právě Rajec Tajemství stromů Kaštan, když se dostal mezi čtveřici nominovaných finalistů. Více informací o pramenité vodě Rajec Tajemství stromů Kaštan naleznete na inovované stránce www.rajec.com v sekci Press centrum.


Kvalitu a výjimečnou chuť pramenitých vod Rajec Bylinka a Rajec Tajemství stromů ocenili i mnozí barmani a provozovatelé gastro zařízení na Slovensku, kteří je rádi využívají na přípravu oblíbených míchaných koktejlů. Rajec Bylinka Mateřídouška chutná výborně v kombinaci s čerstvými borůvkami, malinami, limetkou a medem. Pampelišce zase sluší čerstvé maliny s citronem a špetkou skořice. Rajec Tajemství stromů Kaštan se náramně hodí k mixu lesního ovoce, jako jsou například ostružiny, maliny či borůvky. Ve spolupráci s profesionálními barmany proto Rajec připravil několik osvěžujících drinků, využívajících jedinečnou chuť oblíbených extraktů kaštanu, pampelišky a mateřídoušky v ochucených vodách Rajec. Inspirovat se můžete těmito chutnými drinky, jejichž přípravu zvládnete hravě i u sebe doma. Zahajte letní sezónu připraveni a nedejte žízni šanci!

 


KAŠTANOVÝ MYSTIC DREAMS


Na přípravu 1 koktejlu budete potřebovat:

1 cl Grenadina sirupu
3 ks ostružin
3 ks malin
3 ks borůvek
20 cl Rajec Tajemství stromů Kaštan
stonek máty, ostružiny a limetky na ozdobu


Postup:

Do sklenice vložte maliny, ostružiny, borůvky a drtítkem je rozmačkejte. Pohár naplňte drceným ledem a nalijte grenadinu. Dolijte Rajec Tajemství stromů Kaštan a vše promíchejte barovou lžičkou.

 

FRUIT PAMPELIŠKA MOON


Na přípravu 1 koktejlu budete potřebovat:

1 cl Grenadina sirupu
3 ks ostružin
3 ks malin
1/8 citronu
20 cl Rajec Bylinka Pampeliška
lístek máty, ostružina, borůvka, měsíček citronu, špetka skořice na ozdobu


Postup:

Do sklenice vložte lesní ovoce (maliny, ostružiny) a drtítkem je rozmačkejte. Pohár dále doplňte drceným ledem a nalijte grenadinu. Nakonec vyždímejte šťávu z 1/8 citronu a dolijte Rajec Bylinka Pampeliška. Na závěr koktejl promíchejte barovou lžičkou, pro lepší efekt můžete posypat špetkou skořice, přepálenou nad ohněm.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

26.07.2011 - 10:46:01

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.