9. - 12. února 2012, v Křižíkově pavilonu B Výstaviště Praha - Holešovice, otevře brány do světa profesionální gastronomie specializovaný festival GASTRO TOUR 2012.
Komponovaný odborný program pro majitele a provozovatele restaurací, kaváren, cukráren, barů, zařízení účelového stravování, či jiných gastronomických provozů přinese nejen oborové setkání s možností výměny zkušeností mezi profesionály, ale i zajímavou víkendovou nabídku pro milovníky kvalitní gastronomie z řad veřejnosti. Festival nabídne prezentace různých gastronomických konceptů spojené s prodejem degustací, nápojů a gastronomických výrobků.
¨
Souběžně se v rámci festivalu uskuteční prestižní soutěže Asociace kuchařů a cukrářů ČR „O pohár prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů ČR" - GOURMET TEAM CHALLENGE na téma „Labužnický bufet" a CUKRÁŘ ČESKÉ REPUBLIKY 2012. Průběh soutěží a vyhlášení vítězů budou programově propojeny s moderovanými programy na téma CREATIVE GASTRONOMY a CAFE & BAR & PATISSERIE.
Organizátorem festivalu GASTRO TOUR 2012 je společnost T&M CREATIVE, s.r.o., která jej pořádá v rámci jednoho z nejvýznamnějších gastronomických veletrhů TOP GASTRO.
Čtyřdenní gastronomický festival zahrnuje odborné přednášky, výukové programy, semináře, spojené s degustacemi určené pro registrované profesionály z oboru gastronomie. Formou živých kuchařských a cukrářských prezentací s řízenými degustacemi festival představí gastronomické koncepty, gastrotechnologie a nové produkty v oboru restauračního a kavárensko-cukrárenského provozu.
„Odborná část GASTRO TOUR 2012 bude probíhat formou moderovaných programových bloků na téma CREATIVE GASTRONOMY a CAFE & BAR & PATISSERIE ve dvou oddělených gastrostudiích. Každé na ploše 130 m2 s hledištěm pro cca 50 registrovaných návštěvníků - odborníků z oboru gastronomie. ¨
Pro veřejnost jsou určeny především víkendové dny, kdy festival GASTRO TOUR 2012 představí návštěvníkům profesionální gastronomii formou exhibicí, soutěží a atraktivních gastronomických programů," říká Ivan Foral, marketingový a kreativní ředitel společnosti T&M CREATIVE, s.r.o., která festival organizuje. „Vzhledem k tomu, že počet míst pro návštěvníky jednotlivých programových bloků je omezen, doporučujeme zájemcům včasnou registraci prostřednictvím www.gastro-tour.cz. Registraci a rezervaci míst na vybrané programové bloky lze provést proklikem, přímo u jednotlivých částí programu festivalu," dodává Ivan Foral.
Kromě festivalu GASTRO TOUR 2012 a partnerského veletrhu TOP GASTRO proběhne ve stejném termínu středoevropský veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD a veletrh golfu a golfové turistiky GOLF SHOW. Organizátorem všech tří partnerských veletrhů a hlavním partnerem festivalu GASTRO TOUR 2012 je INCHEBA PRAHA spol. s r.o.
06.02.2012 - 13:34:56
Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Při jaké teplotě skladovat víno? Co je to fortifikované víno? ...
V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...