GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 18.04.2024, svátek má Valérie
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » POTRAVINY/KUCHYNĚ

Festival profesionální gastronomie 

 

 


Festival profesionalni gastronomieGASTRO TOUR 2012 je svátkem profesionální gastronomie.
Osloví profesionály i gurmány z řad veřejnosti.


9. - 12. února 2012, v Křižíkově pavilonu B Výstaviště Praha - Holešovice, otevře brány do světa profesionální gastronomie specializovaný festival GASTRO TOUR 2012.

Komponovaný odborný program pro majitele a provozovatele restaurací, kaváren, cukráren, barů, zařízení účelového stravování, či jiných gastronomických provozů přinese nejen oborové setkání s možností výměny zkušeností mezi profesionály, ale i zajímavou víkendovou nabídku pro milovníky kvalitní gastronomie z řad veřejnosti. Festival nabídne prezentace různých gastronomických konceptů spojené s prodejem degustací, nápojů a gastronomických výrobků.
¨

Souběžně se v rámci festivalu uskuteční prestižní soutěže Asociace kuchařů a cukrářů ČR „O pohár prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů ČR" - GOURMET TEAM CHALLENGE na téma „Labužnický bufet" a CUKRÁŘ ČESKÉ REPUBLIKY 2012. Průběh soutěží a vyhlášení vítězů budou programově propojeny s moderovanými programy na téma CREATIVE GASTRONOMY a CAFE & BAR & PATISSERIE.


Organizátorem festivalu GASTRO TOUR 2012 je společnost T&M CREATIVE, s.r.o., která jej pořádá v rámci jednoho z nejvýznamnějších gastronomických veletrhů TOP GASTRO.
Čtyřdenní gastronomický festival zahrnuje odborné přednášky, výukové programy, semináře, spojené s degustacemi určené pro registrované profesionály z oboru gastronomie. Formou živých kuchařských a cukrářských prezentací s řízenými degustacemi festival představí gastronomické koncepty, gastrotechnologie a nové produkty v oboru restauračního a kavárensko-cukrárenského provozu.


„Odborná část GASTRO TOUR 2012 bude probíhat formou moderovaných programových bloků na téma CREATIVE GASTRONOMY a CAFE & BAR & PATISSERIE ve dvou oddělených gastrostudiích. Každé na ploše 130 m2 s hledištěm pro cca 50 registrovaných návštěvníků - odborníků z oboru gastronomie. ¨


Pro veřejnost jsou určeny především víkendové dny, kdy festival GASTRO TOUR 2012 představí návštěvníkům profesionální gastronomii formou exhibicí, soutěží a atraktivních gastronomických programů," říká Ivan Foral, marketingový a kreativní ředitel společnosti T&M CREATIVE, s.r.o., která festival organizuje. „Vzhledem k tomu, že počet míst pro návštěvníky jednotlivých programových bloků je omezen, doporučujeme zájemcům včasnou registraci prostřednictvím www.gastro-tour.cz. Registraci a rezervaci míst na vybrané programové bloky lze provést proklikem, přímo u jednotlivých částí programu festivalu," dodává Ivan Foral.


Kromě festivalu GASTRO TOUR 2012 a partnerského veletrhu TOP GASTRO proběhne ve stejném termínu středoevropský veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD a veletrh golfu a golfové turistiky GOLF SHOW. Organizátorem všech tří partnerských veletrhů a hlavním partnerem festivalu GASTRO TOUR 2012 je INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

06.02.2012 - 13:34:56

POTRAVINY/KUCHYNĚ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.