GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 17.11.2018, svátek má Mahulena
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » POTRAVINY/KUCHYNĚ

Clarion Congress Hotel Prague hostí letošní finále Kuchaře roku

 

Clarion hotelVysočanský Clarion Congress Hotel Prague hostí 20. března letošní finále již devátého ročníku soutěže Kuchař roku, kterou tradičně pořádá Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Celodenní klání doplněné bohatým programem slavnostně završí XIX. Reprezentační ples AKC ČR.

 

 

Soutěží se ve dvou kategoriích - junior a senior, přičemž v každé z nich změří své kuchařské umění osm zástupců, kteří prošli sítem semifinále. Odborná porota bude hned v několika kategoriích hodnotit exkluzivní tříchodové menu ve stylu moderní české kuchyně. Posuzovat se budou jak praktické dovednosti přímo při přípravě soutěžních pokrmů, tak finální prezentace, kreativita a náročnost.

 

Během finálového dne se také uskuteční doprovodná cukrářská soutěž organizovaná společností Unilever Foodsolutions, generálního partnera akce. Hostící Clarion Congress Hotel Prague bude zastupovat cukrářka Andrea Lechnerová, která na podobných gastrosoutěžích za své umění pravidelně sklízí významná ocenění.

 

V rámci akce proběhne i volební valná hromada největší pobočky AKC ČR - Praha a střední Čechy, do jejíhož předsednictva byl tentokrát nominován i Miroslav Soukup, šéfkuchař vysočanského hotelu Clarion za svou dosavadní práci a aktivity spojené s podporou kuchařského řemesla.

 

Na akci je zvána odborná i laická veřejnost a připraven je tradičně bohatý program. Kromě gastrokina, odborných přednášek a workshopů mohou být hosté svědky pokusu
o překonání rekordu největšího špízu, který bude následně vydražen pro charitativní účely. Celodenní kuchařský maraton zakončí XIX. Reprezentační ples AKC ČR. Při této významné příležitosti připravil Clarion Congress Hotel Prague pro návštěvníky speciální zvýhodněnou nabídku ubytování.

 

 

 

reklama:

 

Hlavní strana   Články od nejnovějšího   Aktuálně   Alkoholické nápoje   Pivo   Víno   Nealkoholické nápoje

 

Káva/Čaj  

Potraviny/Kuchyně  

Technologie/Zařízení   

Hotel/Wellness/Spa  

Restaurace/Inspirace  

Podnikání/Užitečné 

 

 

Akční nabídky

Nové výrobky

Publikace •

Recepty

Kalendář akcí

Inzerce •

Databáze dodavatelů Nápoják

                 

 

 

        

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

08.03.2010 - 07:12:42



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 2 plus 6 je
 

POTRAVINY/KUCHYNĚ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.