GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.11.2018, svátek má Nikola
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » POTRAVINY/KUCHYNĚ

Bronzové ocenění ze Stuttgartu pro cukrářku kongresového Clarionu

 

Andrea LechnerováPočátkem února si cukrářka pražského kongresového Clarionu ve Vysočanech Andrea Lechnerová připsala na své konto další ocenění za své cukrářské umění. Ve Stuttgartu se účastnila renomované soutěže Intergastra 2010 a v kategorii Culinary Trophy vybojovala bronzovou medaili.

 

Andrea Lechnerová reprezentovala Clarion Congress Hotel Prague v kategorii jednotlivců, pro kterou si připravila a následně vystavovala čtyři talířové dezerty a náročnou skulpturu z čokolády. Kromě elegantních sladkostí se soutěžilo i s dezerty s dětskou tematikou. Některé laskominy se poté přímo na místě ochutnávaly a obrovské nadšení právem vyvolala roztomilá figurka klasického českého Krtečka postávajícího u své krtiny mezi barevnými kvítky.

 

Odborná porota hodnotila vystavované výtvory z mnoha pohledů. Hodnotil se jak design, inovace a originalita provedení dezertů, tak jejich harmonické nutriční složení a finální prezentace. Díky svým dezertům plným fantazie a kvalitních surovin získala Andrea Lechnerová bronzové ocenění a obdiv nejen mnoha malých návštěvníků a potvrdila opět svou pověst špičkové odbornice cukrářského umění.

 

Andrea Lechnerová působí ve vysočanském Clarionu již od jeho otevření a spolu se svým týmem každodenně připravuje dorty, dezerty a cukrovinky jak pro účastníky obrovských akcí pořádaných v hotelu, tak pro hosty Restaurantu Gourmet a kaváren Fénix a Fabrique v přilehlé nákupní Galerii Fénix. Díky možnosti take-away mohou mlsné jazýčky ochutnat sladké speciality z její kuchyně i v klidu domova.

 

 

 

reklama:

 

Hlavní strana   Články od nejnovějšího   Aktuálně   Alkoholické nápoje   Pivo   Víno   Nealkoholické nápoje

 

Káva/Čaj  

Potraviny/Kuchyně  

Technologie/Zařízení   

Hotel/Wellness/Spa  

Restaurace/Inspirace  

Podnikání/Užitečné 

 

 

Akční nabídky

Nové výrobky

Publikace •

Recepty

Kalendář akcí

Inzerce •

Databáze dodavatelů Nápoják

                 

 

 

        

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

04.03.2010 - 09:26:50



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 2 plus 4 je
 

POTRAVINY/KUCHYNĚ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.