Jacques Marie Nicolas Auffrays se narodil ve Francii v regionu Pays de Loire. V osmnácti letech se jako kuchařský učeň učil dva roky pod dohledem šéfkuchaře Bernarda Bretona v Hotel - Restaurant de lAbbaye de Villeneuve, rok pak pod vedením Philippe Hussera. Má za sebou několik stáží ve známých restauracích, včetně Fat Duck v hrabství Berkshire. Pracoval také v pražské restauraci U Malířů, vedl společnost Betimpex-importér mořských produktů. V roce 1996 nastoupil jako šéfkuchař u společnosti Zátiší Group, střídavě působil v restauraci U Patrona, Circle line, V Zátiší a právě z restaurace Bellevue přešel v dubnu 2010 do Francouzské restaurace v Obecním domě.
11.05.2010 - 10:06:40
Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Při jaké teplotě skladovat víno? Co je to fortifikované víno? ...
V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...