GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.04.2024, svátek má Rostislav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » POTRAVINY/KUCHYNĚ

Nový šéfkuchař ve Francouzské restauraci

Nový šéfkuchař ve Francouzské restauraciJacques Marie Nicolas Auffrays se narodil ve Francii v regionu Pays de Loire. V osmnácti letech se jako kuchařský učeň učil dva roky pod dohledem šéfkuchaře Bernarda Bretona v Hotel - Restaurant de lAbbaye de Villeneuve, rok pak pod vedením Philippe Hussera. Má za sebou několik stáží ve známých restauracích, včetně Fat Duck v hrabství Berkshire. Pracoval také v pražské restauraci U Malířů, vedl společnost Betimpex-importér mořských produktů. V roce 1996 nastoupil jako šéfkuchař u společnosti Zátiší Group, střídavě působil v restauraci U Patrona, Circle line, V Zátiší a právě z restaurace Bellevue přešel v dubnu 2010 do Francouzské restaurace v Obecním domě.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

11.05.2010 - 10:06:40



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 8 plus 4 je
 

POTRAVINY/KUCHYNĚ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.