GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.08.2019, svátek má Ludvík
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » POTRAVINY/KUCHYNĚ

Nový šéfkuchař ve Francouzské restauraci

Nový šéfkuchař ve Francouzské restauraciJacques Marie Nicolas Auffrays se narodil ve Francii v regionu Pays de Loire. V osmnácti letech se jako kuchařský učeň učil dva roky pod dohledem šéfkuchaře Bernarda Bretona v Hotel - Restaurant de lAbbaye de Villeneuve, rok pak pod vedením Philippe Hussera. Má za sebou několik stáží ve známých restauracích, včetně Fat Duck v hrabství Berkshire. Pracoval také v pražské restauraci U Malířů, vedl společnost Betimpex-importér mořských produktů. V roce 1996 nastoupil jako šéfkuchař u společnosti Zátiší Group, střídavě působil v restauraci U Patrona, Circle line, V Zátiší a právě z restaurace Bellevue přešel v dubnu 2010 do Francouzské restaurace v Obecním domě.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

11.05.2010 - 10:06:40



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 10 plus 5 je
 

POTRAVINY/KUCHYNĚ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2019 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.