GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.04.2024, svátek má Marek
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ

Tork získal ocenění Czech Business Superbrands 2014

 

 

 

Tork ziskal oceneni Czech Business Superbrands 2014Značka Tork společnosti SCA je českou superznačkou – podle odborné poroty, která každý rok vyhlašuje nejlepší značky České republiky. Vzhledem ke svému strategickému zaměření na distribuční síť obchodních partnerů získal Tork toto prestižní ocenění v kategorii Business. Na slavnostním galavečeru, který se konal v Anežském klášteře v Praze, cenu převzal Václav Votruba, marketingový manažer značky Tork společnosti SCA Hygiene Products.

 

 

 

 

Značka Tork nabízí kompletní sortiment pro hygienu mimo domov, od papírových ručníků, pěnových mýdel a toaletního papíru včetně zásobníků, sortiment ubrousků a prostírání pro segment HoReCa až po funkční utěrky a zásobníky pro průmyslové provozy. Tork je jedničkou na evropském trhu hygieny mimo domov a je také lídrem v oblasti designu – za své zásobníky získal ve dvou letech cenu red dot, naposledy tento rok pro zásobníky na ubrousky Tork Xpressnap® Image.

 

Slogan společnosti SCA „care of life“ odkazuje k faktu, že kvalita hygienického zázemí mimo domov se podílí na celkovém komfortu člověka. Značka Tork je také velmi aktivní v oblasti ekologie, ať již jde o výrobu a úspornou koncepci produktů, tak i o ochranu životního prostředí obecně.

 

„Toto ocenění je určené pro značku Tork. Každá značka ale existuje jen prostřednictvím lidí, zaměstnanců, klientů, dodavatelů a těch, kteří výrobky každý den používají. Všem těm, kteří značce Tork důvěřují, tato cena také patří,“ zdůraznil Tomáš Staněk, National Sales Manager značky Tork a jednatel společnosti SCA Hygiene Products.


O Superbrands

 

Cena Superbrands Award v daném regionu oceňuje značky na základě preference zákazníků a názoru odborné poroty. Značky jsou pro udělení tohoto ocenění nominovány na základě obchodních výsledků. O udělení Business Superbrands Award rozhoduje expertní skupina Brand Council, která je tvořena odborníky s dlouholetými zkušenostmi v oblasti brand marketingu, zástupci profesních organizací, špičkovými kreativci a význačnými experty na oceňování značek.

 

 

Další informace naleznete na stránkách www.tork.cz, nebo kontaktujte kteréhokoli z několika desítek distribučních partnerů Tork.

 

 

O značce Tork

 

Tork je globální značkou švédské skupiny SCA, Svenska Cellulosa Aktiebolaget. Skupina SCA je výrobcem a dodavatelem produktů osobní hygieny, hygienického papíru, obalových materiálů, publikačního papíru a výrobků ze dřeva ve více než 100 zemích světa.

 

O společnosti SCA (Svenska Cellulosa Aktiebolaget)

 

SCA je vedoucí globální společností, působící v oblasti hygieny a dřevozpracujícího průmyslu. Skupina SCA vyvíjí a vyrábí dlouhodobě udržitelným způsobem produkty osobní hygieny, hygienické papírové výrobky a produkty ze dřeva. Své produkty prodává přibližně ve 100 zemích světa pod silnými značkami včetně nadnárodních značek TENA a Tork i značek regionálních jako Lotus, Libresse, Tempo a Libero. Jako největší vlastník lesů v Evropě klade SCA velký důraz na trvale udržitelný rozvoj v lesním hospodářství. Skupina SCA zaměstnává přibližně 44 000 lidí (údaje na konci roku 2013). Prodej v roce 2013 dosáhl částky 89 miliard SEK (10,3 miliardy EUR). SCA byla založena v roce 1929, hlavní sídlo má ve Stockholmu ve Švédsku, kde je zapsána na burze NASDAQ OMX. Pro více informací navštivte prosím www.sca.com.

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

03.10.2014 - 09:17:38

TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.