GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ

WC prkénka myjí i suší


WC prkénka myjí i sušíVyhovět přáním hostů někdy znamená přizpůsobit se také jejich národním zvykům. To se může týkat například umístění bidetů v hotelových koupelnách, což je na jednu stranu investice zajímavá, ale finančně náročná. V tomto směru je výhodnější využít nabídky společnosti Electronic Bidets, která od loňského listopadu dováží do České republiky a nyní také na Slovensko elektronické sprchovací toalety značky DIB.


Sprchovací toaleta neboli elektronický bidet je zařízení, které na první pohled vypadá jako běžné toaletní prkénko. Obsahuje však velké množství funkcí, k jejichž ovládání je vybaven ovládacím panelem. Stlačením příslušného tlačítka lze volit různé mycí a masážní programy, teplotu a tlak vody, sušení, nebo dokonce vyhřívání sedátka. Zařízení má navíc bezpečnostní senzor, takže veškeré funkce lze spustit až po usednutí. Elektronický bidet je možné namontovat na jakoukoliv standardní WC mísu, nejsou nutné žádné stavební úpravy. K instalaci je potřebný pouze přívod studené vody a přítomnost elektrické zásuvky. Veškeré funkce se pak spouští příslušným tlačítkem. Provoz je maximálně hygienický, protože bidety jsou vyrobeny z antibakteriálního materiálu a přítomné trysky se automaticky samočistí před a po každém použití.

 

PRO DĚTI I SENIORY


Elektronické sprchovací toalety DIB, distribuované firmou Electronic Bidets, mají jako první výrobky na trhu v ČR a SR ohřev teplé vody pomocí průtokového ohřívače, což garantuje dodávku teplé vody po celou dobu mytí. Dosud byly na našem trhu k dostání pouze výrobky, které ohřívají vodu za pomoci spirály, kde je množství teplé vody omezeno. Další novinkou je dětský bezpečnostní režim, který reguluje pohyb trysky a tlak vody v případě používání elektronického bidetu dítětem. K dostání jsou také elektronické sprchovací toalety maximálně přizpůsobené potřebám seniorů. "Od února 2010 přicházíme na trh s novinkou. Jedná se o elektronický bidet, který má navíc funkci sedací lázně, což je pětiminutové mytí vodou o teplotě 40 stupňů. Díky dvěma tryskám provádí také speciální masáž střídáním studené a teplé vody. Senioři ocení ergonomicky upravený ovládací panel s velkými ikonami," vysvětluje Ilona Kumžáková, jednatelka společnosti Electronic Bidets.

 

Zdroj: www.ihned.cz

 

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Klára Chromá
23.06.2010 - 07:39:25



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 6 plus 10 je
 

TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.