GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.04.2024, svátek má Marek
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ

Profi ozvučení vás nezklame

 

 

ilustracni fotoKaždý, kdo vstoupí do vašeho hotelu, věnuje zajisté pozornost celkovému dojmu, ovšem jednotlivosti, jako například použité značky, barevné sladění či osvětlení prostoru, zůstávají jeho pocitům zpočátku skryty.

 

 

Až jejich aktivace pak hosty ujistí o vaší dokonalé volbě. To se týká jak použitého nábytku, relaxačního a tréninkového vybavení, kuchyně, ale v neposlední řadě také instalované elektroniky. To, že dokáže beze zbytku naplnit vaše a zákazníkovo očekávání, není samozřejmé. Je to výsledek dlouhodobé spolupráce investora a instalační firmy, která optimálně začíná již ve fázi hrubé stavby a pokračuje přes návrh systému řešení, instalací použité techniky a samozřejmě končí perfektní schopností obsluhy instalovaný systém beze zbytku využít.


NEZANEDBÁVEJTE DETAILY


V případě, že máte klientelu navyklou na hotelové a jiné služby na vysoké úrovni, není ani jiné cesty. Odpovídající zvukový doprovod totiž patří k samozřejmé výbavě prakticky jakýchkoli prostor, počínaje vstupní halou a konče ložnicí. Vhodně zvolená hudební reprodukce se stává součástí komplexního dojmu, který zanechá návštěva vašich lázní či hotelu ve vašich hostech a zákaznících. Sami z vlastní zkušenosti víte, jak nepříjemná dokáže být kulisa tvořená nekvalitní reprodukcí. To, jak vám dokáže zkazit náladu, poukazuje na důležitost volby vhodného reprodukčního systému a samozřejmě také správně zvoleného žánru, který dokáže pocit, jejž chcete vyvolat a uchovat ve svých zákaznících, perfektně umocnit. Stane se nedílnou a neodmyslitelnou součástí vašeho podniku.


NECHTE SI VYPRACOVAT NÁVRH


Pro dosažení ideálních podmínek pro návrh a instalaci celého systému je dobré kontaktovat projekční a instalační firmu s dostatečným předstihem, a to nejlépe ve fázi hrubé stavby, kdy není nutné hledat kompromisní řešení, kdy se může sekat do zdí a kopat do podlah podle potřeby. To umožní návrh realizovat s použitím ideálních cest signálu a přesně podle požadavků zadavatele na funkčnost i při zachování přiměřených nákladů. V případě kompromisního řešení může být na jednu stranu oslabena využitelnost systému jako celku anebo může dojít k nezanedbatelnému navýšení rozpočtu celého řešení.


Systémy značky Bose pro ozvučení komerčních prostor jsou celosvětově osvědčené, spolehlivé a díky proslulému jménu i velmi pozitivně vnímané. Lze je široce konfigurovat, a to od klasického zvučení např. obchodů s jedním zdrojem a jednou zónou až po systémy zajišťující hudební kulisu z mnoha nezávislých zdrojů pro vícezónové aplikace v hotelech, kde lze v každém pokoji volit z široké škály hudebních žánrů a stylů. Tyto komplikované systémy jsou samozřejmě doménou značky Bose. V sortimentu lze nalézt vše od zdrojů přes ovládací kontrolery až po reprodukční techniku s povrchovou nebo vestavnou montáží. Všechny instalační reproduktory lze skrýt jak do zdi, tak do stropu, a to dokonce i včetně subwooferů.

 

PŘÍKLAD Z PRAXE


Vojtěch Kačerovský,
generální ředitel, hotel Jalta a Plaza Hotel Alta

 


Když jsem přemýšlel o dodatečném ozvučení prostor naší restaurace a konferenčního salonku, vybral jsem společnost BaSys, a to ze dvou důvodů, správná cena a profesionální přístup. I přesto, že instalace neprobíhala při hrubé stavbě, kdy můžete prostor stavebně přizpůsobit pro dosažení ideální akustiky a kabeláže, ale až za provozu, jsme naprosto spokojeni s výsledkem.

 

Zdroj: www.ihned.cz

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Lukáš Pech
25.03.2011 - 06:45:59

TECHNOLOGIE/ZAŘÍZENÍ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.