GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 26.04.2024, svátek má Oto
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » HOTEL/WELLNESS/SPA

Přístrojová lymfodrenáž se stává fenoménem


Přístrojová lymfodrenáž se v posledních letech dostává stále více do popředí zájmu nejen pacientů rehabilitačních pracovišť, ale i klientů kosmetických salonů a wellness center. Své využití najde v masovém měřítku především v lázeňských a ozdravných zařízeních, kde se stává vítaným doplňkem léčebných kúr.

Aplikátor kalhoty, 22 komor foto: btl.cz

Důvodů obliby přístrojové lymfodrenáže je hned několik. Především se jedná o metodu, která prokazatelně zabírá na určité druhy zdravotních potíží. Jedná se o problémy s otékáním kotníků, křečovými žilami, úponovými bolestmi, bolestmi hlavy, artrózou, dnou a mnohé jiné. Dalším důvodem rostoucího zájmu široké veřejnosti o tuto metodu jsou velmi dobré kosmetické účinky, které plní čekárny kosmetických a masážních salonů, kde je klientům tímto způsobem odstraňována celulitida, zeštíhlována postava a zlepšován celkový stav pokožky. V této souvislosti je nutné zmínit ještě důvod třetí. Tím jsou velmi příjemné pocity, které provázejí celý průběh této terapie. To vše přispívá rovným dílem k nebývalému úspěchu této metody, bez které si už mnoho lidí nedovede svou návštěvu lázeňského, rehabilitačního, či kosmetického zařízení představit.

 

Na trendy je nutné reagovat

 

Díky obrovskému zájmu ze strany veřejnosti se stává lymfodrenážní terapie doslova masovou záležitostí. Terapii nenabízí jen tradiční pracoviště, která jsme tu již zmínili. S lymfodrenáží se můžeme setkat i v luxusních hotelech a ubytovacích zařízeních. Tato situace celkem logicky vyvíjí tlak nejen na výrobu, ale především na vývoj stále nových a dokonalejších přístrojů, které splní veškeré nároky terapeutů.

 

Toto byl důvod, proč vznikl i přístroj společnosti BTL zdravotnická technika - BTL-6000 Lymphastim. Vyrábí se ve třech variantách, ze kterých je možno vybírat dle potřeb každého pracoviště. Jednotlivé modely se liší v displeji, množství přednastavených programů, možnostech ovládání jednotlivých komor a především v jejich maximálním počtu.

 

Podle námětů odborníků

 

Přístroj byl vyvinut na základě námětů a připomínek odborné veřejnosti k přístrojům stávajícím. Za více než rok poté, co byl uveden na trh, se ho prodalo v České republice téměř 200 kusů, což je na nový výrobek v silně konkurenčním prostředí velice pěkný výsledek. Důvody, proč přístroj v konkurenčním boji nejen obstál, ale stal se v mnoha parametrech i jakousi normou, jsou následující:

 

> Multikonektor, kterým vyměníte jeden aplikátor za druhý během okamžiku. Není nutné vytahovat a zastrkávat tucet hadiček, když chcete vyměnit jeden aplikátor za druhý.

 

> Model Topline umožňuje vypojit či nastavit každou komoru samostatně pouhým dotykem na příslušné místo na obrázku.

 

> Lehké a dobře skladné aplikátory, které se po skončení terapie během několika vteřin zcela vyfouknou, mají záruku 24 měsíců.

 

> Dotykový displej u modelu Topline umožňuje jednoduché intuitivní ovládání.

 

> Přednastavené programy nepracují monotónně, ale obsahují celé sekvence, které působí komplexně a přispívají maximálnímu účinku terapie.

 

> Možnost poradit se s obrázkovou encyklopedií, která je zabudována v přístroji.

 

> Moderní design, který přispěje k vytvoření harmonického prostředí, má vliv na psychiku klienta a jeho důvěru k pracovišti, kde je mu metoda aplikována.

 

Návratnost do čtyř měsíců

 

Závěrem bych chtěl ty z vás, kteří ještě váháte s nákupem přístrojové lymfodrenáže, ať už pro medicinální nebo kosmetické účely, ujistit, že málokterý přístroj má tak rychlou návratnost jako právě tento. Dle orientačních průzkumů je průměrná doba, za kterou se přístroj zaplatí, tři až čtyři měsíce. Náklady na provoz jsou totiž téměř nulové. Zaškolený pracovník přístroj nastaví, spustí a po skončení terapie jen pomůže klientovi z aplikátoru. Pro nemocnice, lázeňská zařízení, rehabilitační a kosmetická pracoviště je již přístrojová lymfodrenáž standardem. Proto neváhejte a v případě zájmu se obraťte přímo na společnost BTL zdravotnická technika, která Lymphastim nejen prodává, ale i vyrábí a poskytuje servis. Zavolejte přímo k nám na telefonní číslo 270 002 411

 

AUTOR: Martin Smrček

 

produktový specialista,
BTL zdravotnická technika

 

Zdroj: www.ihned.cz

 

 

 

 

 

 

 

 



 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Martin Smrček
09.06.2010 - 08:26:02



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 3 plus 9 je
 

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.