GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 18.10.2018, svátek má Lukáš
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » HOTEL/WELLNESS/SPA

TOP10 nejžádanějších hotelů na portálu HOTELY.cz

Logo Hotely.czRezervační portál HOTELY.cz, který provádí rezervace ubytování v hotelech a penzionech v ČR, zaznamenal od začátku tohoto roku nejvýše objednávek ubytování v Hotelu Sigma Olomouc. Brněnský CITY hotel se umístil jako druhý a bronzovou příčku obsadil hotel Boromeum Residence situovaný v Hradci Králové.

 

TOP10 nejžádanějších ubytovacích zařízení v ČR u portálu HOTELY.cz:

 

1. Hotel Sigma Olomouc, Olomouc
2. CITY Hotel, Brno
3. Boromeum residence, Hradec Králové
4. Hotel Merlin, Praha 2
5. Natur Centrum - Penzion Na Dvořákové, Brno
6. Hotel Amphone, Brno
7. Pension Gábi, Františkovy Lázně
8. Hotel Adeba, Praha 8
9. Hotel Golden City, Praha 3
10. Hotel Na Ostrově, Beroun

 

Hotel Sigma Olomouc je součástí jednoho z největších hotelových řetězců zastoupeného společností CPI hotels, čímž jsou garantovány špičkové služby a ubytování na vysoké úrovni. Město Olomouc je také dějištěm významných výstav a veletrhů a Hotel Sigma se svoji rozsáhlou kapacitou poskytuje zázemí i pro business klientelu.

 

Nejžádanějším pražským ubytováním se na portálu Hotely.cz stal Penzion Merlin na Praze 2, který si našel své příznivce díky bezproblémovému ubytování v centru Prahy za přátelské ceny. Co dále hosty láká do tohoto penzionu v naší metropoli? Především je to jeho poloha v blízkosti metra na romantickém nábřeží Vltavy, a také útulné, téměř domácí prostředí.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

20.07.2010 - 10:27:14



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 6 plus 7 je
 

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

14.09.2011 - Calvados - pálenka s historií

Calvados je typickým francouzským destilátem. Vyrábí se destilací zkvašeného jablečného ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.