GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.03.2019, svátek má Světlana
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » HOTEL/WELLNESS/SPA

Odcházejícího Accordiho v michelinském Allegru nahradí šéfkuchař Richard Fuchs

 

 

Allegro restaurantŠéfkuchařem jediné michelinské restaurace v Praze se od října stane Richard Fuchs, který dosud vařil v restauraci Monastery v hotelu Augustine.

 


Richard Fuchs nastoupí do pražského Four Seasons s bohatými zkušenostmi, které nasbíral během své dvaadvacetileté kariéry v Evropě a na Středním východě. Fuchs není ve Four Seasons nováčkem, mezi jeho zkušenosti patří sedmileté působení v pražském Allegru, kde vařil v dobách šéfkuchaře Vita Mollicy.


Fuchs dále působil v Alexandrii, Sharm El Sheik, Káhiře, Ženevě a Paříži.


"Do Four Seasons se vracím velmi rád. Italská kuchyně je mou vášní, a mám teď navíc možnost být součástí skvělého týmu, který představí v únoru 2012 nový koncept. Vnímám tuto příležitost jako novou výzvu a těším se na vedení nové restaurace v Praze," říká o svém návratu do Allegra Richard Fuchs, který patří mezi nejlepší české šéfkuchaře.

 

 

Richard Fuchs se déle než rok dělil o svoje recepty se čtenáři Víkendu HN. V našem archivu najdete například skvělý návod, jak udělat obyčejná drůbeží játra i luxusní foie gras.

 

 

Zdroj: www.ihned.cz

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Petra Pospěchová
02.09.2011 - 09:31:51

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

07.06.2010 - Výsledky mezinárodní soutěže Vinoforum 2010

Tři tituly šampionů zůstávají v České republice.

Devatenáctý ročník mezinárodní ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2019 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.