GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.04.2024, svátek má Marek
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » HOTEL/WELLNESS/SPA

Zima si žádá hydrataci

 

ilustrační fotoV zimním období je pro pleť nejdůležitější hydratace. Právě nyní je tedy nejvhodnější období nabízet v hotelovém spa centru různé masky a zábaly, které pleti zajistí ztracenou vláhu a živiny a udrží ji pružnou a zdravou. Pozitivní vliv pak mají také na celkový stav mysli.


Chladné počasí, studený vítr a déšť pleť značným způsobem vysušují. Je proto dobré vzít tento fakt na vědomí a do procedur v zimě zapojit kvalitní kosmetiku obsahující mastnější krémy a také dodržovat pitný režim, který dodá vláhu i pleti. Většina potenciálních klientů v tomto období trpí únavou, odpočinek spojený s účinnou procedurou je pro ně to nejlepší. A čím hloubější relaxaci jim budete schopni nabídnout, tím častěji se k vám budou vracet.

CO NABÍZET V ZIMĚ

Řadu procedur vhodnou pro zimní období nabízejí například v Pure Spa v hotelu Le Palais. "Na podzim a zejména v zimě doporučuji pravidelně pečovat o celé tělo. Dodávat mu vláhu a vitaminy. Pro zdravou pleť a pokožku celého těla se nejlépe hodí celotělové zábaly, které uvolní svaly, rozjasní mysl a hlavně dodají pokožce chybějící živiny. Doplnit se dají pleťovými maskami, které namáhanou pleť obličeje vyživí do hloubky. Právě hydratující zábaly a masky budou největším tahákem Pure Spa pro toto období," popisuje spa manažer Kamil Trmal. Kromě zábalů a masek zde v chladnějších měsících očekávají zvýšený zájem zejména o masáže lávovými kameny, které celé tělo prohřejí a nastartují. Dobrým nápadem a lákadlem pro hosty je také možnost využít při jakékoliv proceduře hotelové fitness studio a wellness zónu, kde se nachází vířivka, finská sauna, parní lázeň a aroma sprcha.

OKURKA S AVOKÁDEM

Nejvhodnější procedurou pro toto období je v Pure Spa celotělový zábal St. Barth elasticity, využívající kosmetickou řadu Ligne St. Barth. Zábal zpevňuje a vypíná pokožku především díky vzácným minerálům a přírodním vitaminům obsaženým v jílu a pyré z okurky, které si před každou procedurou připravují sami terapeuti rozmixováním čerstvé dužiny. Do této směsi se přidává také břečťanový gel a kafrový olej, které zpevňují a revitalizují pokožku. Poslední složkou je za studena lisovaný avokádový olej dodávající potřebné živiny. Směs je nejlepší promíchat v dřevěné misce proutěným míchátkem. Tento postup je v Pure Spa součástí každé takové procedury. Host tak může sám sledovat, jak se směs připravuje a z čeho se skládá, a na cokoli se zeptat.


reklama:

Velkou výhodou spa centra v Le Palais je floatingové lehátko Soft pack. To umožní tělu po aplikaci zábalu hlubokou relaxaci tím, že jej nechá lehce se vznášet na vodě. Pevné dno lůžka je totiž možné jednoduše snížit, až se tělo jako by propadne do části napuštěné vodou, aniž by se s ní dostalo do kontaktu. Příjemná teplota vody zajišťuje roztažení pórů a lepší vstřebávání výživných látek. Tělo je navíc zabaleno do speciální Soft pack fólie, která vytváří příjemné mikroklima. Součástí je relaxační hudba a nerušených 40 minut odpočinku. Po uplynutí této doby je hostům doporučeno smýt zábal obyčejnou vodou bez použití kosmetických přípravků, které jsou k dispozici, aby byly účinky jílu co nejdelší.

NEZAPOMEŇTE NA TEKUTINY

Tak jako je běžné ve většině spa center, i v Le Palais, je velký důraz kladen na relaxaci po proceduře. Probíhá v decentně vyzdobené relaxační místnosti, kde hostům v první řadě nabízejí tekutiny, ať už vodu, džus nebo jeden ze sypaných čajů. Jedině tak může být celá procedura řádně završena a tělu dopřán opravdový zážitek.

 

 

Zdroj: Ihned

reklama:
 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Klára Chromá
21.12.2009 - 07:14:54



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 10 plus 6 je
 

REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.