GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.05.2018, svátek má Emil
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ

Společnost Bohemia sekt vstupuje do nového roku s obměněným vedením

 

 

ing. Ondreje Beranka, predsedy obchodniho vedeniPředsedou obchodního vedení se stal Ing. Ondřej Beránek, který spolu s dalšími dvěma jednateli přebírá řízení společnosti po dlouholetém generálním řediteli Ing. Josefu Vozdeckém. Ondřej Beránek doposud působil ve společnosti jako místopředseda představenstva a finanční ředitel. Do BOHEMIA SEKTunastoupil v roce 1998 na referentskou pozici controllera. Z pozice předsedy obchodního vedení je nyní zodpovědný za řízení celé skupiny BOHEMIA SEKT.


Pozici místopředsedy obchodního vedení zastává Mgr. Petr Černý, dosavadní člen představenstva a obchodní ředitel. Ve společnosti pracuje od roku 2006. Ze své nové pozice je na úrovni vedení společnosti zodpovědný za obchod a marketing.


Novým členem obchodního vedení, zodpovědným za výrobu a techniku, se stal Ing. Slavomír Hermann, který ve společnosti zastával od roku 1989 pozici výrobního ředitele.


Uvolněnou pozici finančního ředitele zaujalIng. Rastislav Vašica, dosavadní manažer controllingu, který se také současně spolu s Ing. Martinem Fouskem, marketingovým ředitelem a Ing. Bedřichem Taušem, manažerem pro strategiistáváprokuristou firmy.


„Strategie společnosti BOHEMIA SEKT se těmito změnami samozřejmě nemění. Chceme i nadále nabízet spotřebitelům doma i v zahraničí tu nejvyšší kvalitu produktů." říká nový předseda obchodního vedení, Ing. Ondřej Beránek. „Už sedm desítek let je BOHEMIA SEKT neodmyslitelnou součástí českého a moravského vinařství. Naším cílem je nadále vylepšovat a upevňovat pozici lídratuzemského trhu sektů a vín."


zleva_hermann,beranek,cerny.jpgMartin Fousek
Marketingový ředitel a tiskový mluvčí společnosti BOHEMIA SEKT, s.r.o.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

02.01.2012 - 10:23:21

PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

11.05.2018 - Naši vinaři přivážejí 57 medailí z New Yorku

Moravští a čeští vinaři uspěli na mezinárodní soutěži Great American ...

11.05.2018 - Japonský pivní hit jde na trh v Česku

Když před třemi desítkami let japonská společnost Asahi uvedla na ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.