GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ

Společnost Bohemia sekt vstupuje do nového roku s obměněným vedením

 

 

ing. Ondreje Beranka, predsedy obchodniho vedeniPředsedou obchodního vedení se stal Ing. Ondřej Beránek, který spolu s dalšími dvěma jednateli přebírá řízení společnosti po dlouholetém generálním řediteli Ing. Josefu Vozdeckém. Ondřej Beránek doposud působil ve společnosti jako místopředseda představenstva a finanční ředitel. Do BOHEMIA SEKTunastoupil v roce 1998 na referentskou pozici controllera. Z pozice předsedy obchodního vedení je nyní zodpovědný za řízení celé skupiny BOHEMIA SEKT.


Pozici místopředsedy obchodního vedení zastává Mgr. Petr Černý, dosavadní člen představenstva a obchodní ředitel. Ve společnosti pracuje od roku 2006. Ze své nové pozice je na úrovni vedení společnosti zodpovědný za obchod a marketing.


Novým členem obchodního vedení, zodpovědným za výrobu a techniku, se stal Ing. Slavomír Hermann, který ve společnosti zastával od roku 1989 pozici výrobního ředitele.


Uvolněnou pozici finančního ředitele zaujalIng. Rastislav Vašica, dosavadní manažer controllingu, který se také současně spolu s Ing. Martinem Fouskem, marketingovým ředitelem a Ing. Bedřichem Taušem, manažerem pro strategiistáváprokuristou firmy.


„Strategie společnosti BOHEMIA SEKT se těmito změnami samozřejmě nemění. Chceme i nadále nabízet spotřebitelům doma i v zahraničí tu nejvyšší kvalitu produktů." říká nový předseda obchodního vedení, Ing. Ondřej Beránek. „Už sedm desítek let je BOHEMIA SEKT neodmyslitelnou součástí českého a moravského vinařství. Naším cílem je nadále vylepšovat a upevňovat pozici lídratuzemského trhu sektů a vín."


zleva_hermann,beranek,cerny.jpgMartin Fousek
Marketingový ředitel a tiskový mluvčí společnosti BOHEMIA SEKT, s.r.o.

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

02.01.2012 - 10:23:21

PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.