GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.08.2018, svátek má Ludvík
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ

POS systémy pro restaurace a pohostinství

 

 

 

 

POS systemy pro restaurace a pohostinstviV odvětví s vysokou fluktuací zaměstnanců jako je pohostinství jsou kvalitní a intuitivní pokladní systémy velkým pomocníkem. Moderní dotykové počítače a displeje napomáhají redukovat čas na školení a eliminují chyby obsluhy, jakož i časově citlivé operace v rámci interní komunikace restauračního zařízení.

 

 

 

Použití dotykových systémů v restauracích a fast-food řetězcích umožňuje komplexně analyzovat informace od objednání až po platbu, ale také řešit časové operace, plánování práce, řízení zásob, vykazování, účetnictví, propagační akce a uvádění na trh. Kromě toho může samoobslužný kiosek zrychlit odbavení zákazníků a výrazně snížit režijní náklady. Výsledkem jsou rychlejší, lépe organizované služby, a spokojení zákazníci, kteří se stále vracejí.

 

 

 

ELO Touch Systems je předním světovým dodava

 

 

telem dotykových řešení pro restaurace a pohostinství. V nabídce naleznete jednak dotykové LCD a LED monitory http://www.power.cz/dotykove_monitory_elo_lcd/ ale i kompletní PC POS systémy http://www.power.cz/elo_touch_computer/. Vybírat lze z celé řady modelů s moderním designem v různých provedeních a výkonnostních verzích, s možností rozšíření o široké spektrum periferií.

 

 

Novinkou v řadě malých a levných All-in-One řešení je model 15E1 - extrémně tenký dotykový počítač s možností zavěšení na zeď nebo připevnění k podložce, rozšiřitelný o zákaznický displej a čtečku karet: http://www.power.cz/page/275_15e1/

 


Fotogalerie:

 


POS systemy pro restaurace a pohostinstvi

POS systemy pro restaurace a pohostinstvi

POS systemy pro restaurace a pohostinstvi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

27.11.2012 - 15:07:05

PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

20.08.2010 - Jak se loni dařilo pražským hotelům

Společnost Labartt Hospitality ve spolupráci s ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

14.04.2014 - Barman Milan Červenka ovládl Bohemia Sekt Cocktail Competition

Prestižní soutěž v barmanském a baristickém umění Grand Prix ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.