GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 19.04.2024, svátek má Rostislav
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ

POS systémy pro restaurace a pohostinství

 

 

 

 

POS systemy pro restaurace a pohostinstviV odvětví s vysokou fluktuací zaměstnanců jako je pohostinství jsou kvalitní a intuitivní pokladní systémy velkým pomocníkem. Moderní dotykové počítače a displeje napomáhají redukovat čas na školení a eliminují chyby obsluhy, jakož i časově citlivé operace v rámci interní komunikace restauračního zařízení.

 

 

 

Použití dotykových systémů v restauracích a fast-food řetězcích umožňuje komplexně analyzovat informace od objednání až po platbu, ale také řešit časové operace, plánování práce, řízení zásob, vykazování, účetnictví, propagační akce a uvádění na trh. Kromě toho může samoobslužný kiosek zrychlit odbavení zákazníků a výrazně snížit režijní náklady. Výsledkem jsou rychlejší, lépe organizované služby, a spokojení zákazníci, kteří se stále vracejí.

 

 

 

ELO Touch Systems je předním světovým dodava

 

 

telem dotykových řešení pro restaurace a pohostinství. V nabídce naleznete jednak dotykové LCD a LED monitory http://www.power.cz/dotykove_monitory_elo_lcd/ ale i kompletní PC POS systémy http://www.power.cz/elo_touch_computer/. Vybírat lze z celé řady modelů s moderním designem v různých provedeních a výkonnostních verzích, s možností rozšíření o široké spektrum periferií.

 

 

Novinkou v řadě malých a levných All-in-One řešení je model 15E1 - extrémně tenký dotykový počítač s možností zavěšení na zeď nebo připevnění k podložce, rozšiřitelný o zákaznický displej a čtečku karet: http://www.power.cz/page/275_15e1/

 


Fotogalerie:

 


POS systemy pro restaurace a pohostinstvi

POS systemy pro restaurace a pohostinstvi

POS systemy pro restaurace a pohostinstvi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

27.11.2012 - 15:07:05

PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.