GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 18.09.2018, svátek má Kryštof
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ

Nové bezplatné programy pro doplnění vzdělání v gastronomii

 


Nové bezplatné programy pro doplnění vzdělání v gastronomiiPět nových bezplatných vzdělávacích programů v oboru gastronomie a cestovního ruchu vznikne od počátku září díky projektu AHOL - Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství. Projekt je určen především lidem, kteří již v oboru pracují, ale nemají požadované vzdělání. Dotaci na projekt s názvem "Vytváření vzdělávacích programů v souladu s Národní soustavou kvalifikací a jejich pilotní ověřování" poskytl ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu Moravskoslezský kraj v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

 

V rámci projektu bude vytvořeno pět vzdělávacích programů - Stravovací a ubytovací služby, Kuchař-číšník, Průvodce cestovního ruchu, Barman a Sommelier. "Tyto programy jsou určeny osobám, které již v oboru pracují, ale nemají požadované vzdělání. Mohou se přihlásit také zájemci, kteří sice v oblasti gastronomie a cestování nepracují, ale mají zájem do ni vstoupit. Umožníme jim získat certifikát, aniž by museli absolvovat "tradiční" způsob vzdělávání. Pro řadu z těchto osob to bude možnost "napravit" své chybné rozhodnutí při volbě oboru či studia po základní škole," vysvětluje smysl a cíl projektu projektová manažerka AHOL - Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství Pavla Bernertová a dodává, že absolvování vzdělávacích programů je pro zájemce bezplatné.

 

Zájemci, kteří by si rádi doplnili vzdělání, se mohou již teď do programu hlásit a informovat se na něj na telefonním čísle 597578850, kde jim Pavla Bernertová ochotně zodpoví všechny dotazy.

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.05.2010 - 11:16:28



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 5 plus 10 je
 

PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

14.06.2010 - Léto svádí k mámení

I když to venku na léto moc nevypadá, podle kalendáře ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

21.06.2010 - Brambory známé i neznámé

Mezi oblíbené přílohy nejenom v našem kraji určitě patří brambory. ...

14.09.2011 - Calvados - pálenka s historií

Calvados je typickým francouzským destilátem. Vyrábí se destilací zkvašeného jablečného ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2018 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.