GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 25.04.2024, svátek má Marek
GastroTrend

banner

 

RUBRIKY/ČLÁNKY » PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ

20 otázek pro

 

Marina Zulueta foto: www.facebook.comMarina Zulueta

managing director Clarion Hotelu Prague City

 

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem?

Nejvíc mi utkvěl v paměti Christian Grage, bývalý ředitel Corinthia Towers Hotelu. Byl to vynikající manažer, uměl naslouchat, motivovat a také ohodnotit.

2. Vysněný hotel na prodloužený víkend?

Přiznávám, že nejsem typ do stanu, takže si představuji hotel se skvělým servisem někde v Karibiku.

3. Kdo je nejzajímavější osobností, se kterou jste se pracovně setkala?

Nezapomenutelným zážitkem bylo setkání se zpěvákem Ozzy Osbornem, jehož pódiový šat jsem měla dokonce pověšený hned vedle sebe.

4. Vaše představa "dne pod psa" v práci?

Každý, který začne hned ráno ujetým autobusem ... Pak už se to nabaluje.

5. Čím vás kolegové naposledy rozesmáli?

Mým kolegům smysl pro humor opravdu nechybí a úsměvné okamžiky zažíváme denně.

6. Jak nejčastěji získáváte užitečné informace?

Obvykle z internetu a odborného tisku. Nyní i díky přátelům a kolegům na telefonu, se kterými se radím.

7. Kdo/co ovlivnil/o vaše rozhodnutí stát se hoteliérkou?

Byla jsem ve správný čas na správném místě. Dnes ale vím, že bych už nic jiného dělat nechtěla.

8. Vaše nejoblíbenější místo ve vašem hotelu?

Terasa u mé kanceláře. Je otočená do vnitrobloku a nikdo zvenčí se na ni nedostane. Ráda tam chodím na chvilku vypnout.

9. Které místo (destinaci) máte nejraději?

Jednoznačně Kubu, místo plné radosti, úžasných lidí a atmosféry.

 

10. Nejoblíbenější dopravní prostředek na dovolené?

Miluji rychlost, takže volím letadlo. Při poznávání zemí ovšem nepohrdnu ani oslíkem.

11. Jaké víno byste nabídla vzácnému hostovi?

Pocházím z Arménie, kde vzácné hosty uctíváme spíše tradiční Arménskou brandy. Pokud by však došlo na víno, určitě bych volila produkt z moravských vinic.

12. Dáváte na dovolené přednost all-inclusive, nebo raději experimentujete v místních restauracích?

Přestože jsem "hotelový typ", v gastronomii se nebráním experimentům.

13. Kde byste strávila rok dovolené?

U svých rodičů v Arménii. Je to pro mě vzácnost.

14. Vaše oblíbená budova?

Blízká je mi antika, obdivuji ale i moderní stavby typu Tančícího domu v Praze.

 


reklama:


15. Jaký by byl koncert podle vašeho přání?

Výbornou atmosféru jsem zažila když Eagles zahráli Hotel California.

16. Obraz kterého malíře byste si vystavila doma?

Hodnotu pro mě mají staré obrázky mé dcery nebo znovuobjevená fotografie rodičů z jejich první schůzky.

17. Vaše oblíbená vůně?

Vůně Vánoc, cukroví, skořice a jablek. A pak vůně jara, rozkvetlých stromů a čerstvého vánku.

18. Jakému šálku kávy či čaje neodoláte?

Neodolám správně uvařené turecké kávě v džezvě na rozpáleném písku.

19. Autor, který vám zvedne náladu.

Dávám přednost klasické literatuře, takže kdokoliv z klasiků.

20. Vaše motto?

Co tě nezabije, to tě posílí.

 

 

 


CURRICULUM VITAE


Marina Zulueta vystudovala Technickou univerzitu v Arménii, obor systémové inženýrství. Má bohaté zkušenosti ze čtyř - a pětihvězdičkových hotelů s kapacitou přesahující 500 lůžek. Deset let pracovala v pražském Corinthia Towers Hotelu na pozicích reservation manager, revenue manager a group coordinator. Ve společnosti CPI Hotels pracuje třetím rokem, dříve na postu rooms division manager vysočanského Clarion Congress Hotelu Prague, nyní jako managing director Clarion Hotelu Prague City. Hovoří česky, arménsky, anglicky, rusky a španělsky. Jejím cílem je vybudovat útulný hotel se špičkovými službami a individuálním přístupem.

 

Zdroj: www.ihned.cz

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: foto: www.facebook.com
18.05.2010 - 08:21:01



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 8 plus 5 je
 

PODNIKÁNÍ/UŽITEČNÉ
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

28.01.2009 - Život je krásný

Rialto není jen slavný most v Benátkách, ale i prvotřídní ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.