GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » MÍCHANÉ NÁPOJE

Sensation

 

 

ilustracni foto

Složení: Čerstvé ostružiny, 2cl Chambordu, šampaňské brut


Postup: Vychladíme flétnu a plechovou část boston šejkru. V druhém šejkru rozdrtíme ostružiny, nadávkujeme Chambord a vyšejkrujeme. Scedíme metodou double strain do námi vychlazené další části, která už je vychlazená a bez ledu. Přilijeme šampaňské a vše budeme přelévat z jedné nádoby do druhé, aby se nám šampaňské krásně spojilo s ostružinami a likérem. Přímo pak nalijeme do vychlazené flétny. Zdobíme čerstvými ostružinami a probuzenou snítkou máty.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

24.11.2011 - 06:43:44



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 7 plus 3 je
 

 
MÍCHANÉ NÁPOJE
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.