GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 20.04.2024, svátek má Marcela
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Treska se zeleným chřestem

 


(rozpis na čtyři porce)


4 filety tresky (porce asi 80 g)
8 výhonků zeleného chřestu
8 vajec
2 stroužky česneku
4 snítky tymiánu
8 krajíčků chleba
1 dcl bílého vína olej, máslo, sůl


Tresku osolíme a lehce opepříme nahrubo mletým černým pepřem, krátce opečeme z obou stran na pánvi s trochou olivového oleje a čerstvého másla, pak přidáme snítku tymiánu a celé stroužky česneku. Zastříkneme bílým vínem a 2 - 3 minuty necháme dopéct v troubě rozehřáté na 180 stupňů. Chřest očistíme od zdřevnatělých částí a dáme na minutu spařit do vody, kterou držíme těsně pod stupněm varu. Poté vyjmeme a krátce zchladíme ve studené vodě s ledem.


Na másle umícháme doměkka vajíčka. Přidáme chřest nakrájený na plátky a vajíčka lehce dosolíme. Silnější plátek bílého chleba pokapeme olivovým olejem a do zlatova z obou stran opečeme. Na chleba navrstvíme míchaná vajíčka s chřestem, navrch přidáme tresku. Lehce zakápneme olivovým olejem.



Doporučené víno
Irsai Oliver kabinetní 2008,
vinařství Tetur Vladimír, Velké Bílovice, 168 Kč

 

 

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Richard Fuchs, šéfkuchař restaurace Monastery
27.07.2011 - 22:32:06



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 9 plus 4 je
 

BagssjpPorie 28.02.2024 13:38:27
著名なシャネルコピーの新作が発売中著名なシャネルコピーの大人気なバッグや財布などの新作が情報満載で、高級感が溢れる逸品はこちらで超低価格で購入できます。いっぱい書類もあれば、品質にも保証があります。こちらはお洒落さを追求するのあなたの最高な選びです。超人気なブランドの商品を発売こちらは超人気なディオールやシャネルなどのブランドコピーの冬の大量新作をご紹介いたします。爆安セールも進行中ですので、超低価格で逸品を購入できます。すべての商品の種類が豊富なので、好きに選べます。逸品を見逃げさないで、こちらへチックしましょう。}}}}}} https://www.bagssjp.com/product/detail-8262.html
BagssjpPorie 16.02.2024 21:51:13
スーパーは時計をコピーしますブランド偽物、偽物ブランド、ルイヴィトンコピー、 ロレックスコピー、シャネルコピー、グッチコピー、エルメスコピー、 ボッテガヴェネタコピー、 バーバリーコピー、ミュウミュウコピー、トリーバーチコピー、バレンシアガコピー、ディオールコピー、ブルガリコピー、ブラダコピー、 ドルチェ&ガッバーナコピー、オメガコピー、フランク ミュラーコピー、gagaコピー。 }}}}}} https://www.bagssjp.com/product/detail-11507.html https://www.bagssjp.com/product/detail-10203.html https://www.bagssjp.com/product/detail-10877.html https://www.bagssjp.com/product/detail-1832.html https://www.bagssjp.com/product/detail-9683.html
NugNaife 14.10.2022 15:44:25
https://candipharm.com/search?text=citalopram-for-anxiety citalopram for anxiety
cialis black is it safe 27.12.2021 12:57:38
buy cialis usa <a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis generic</a>
cheap cialis 29.11.2021 03:10:46
https://cialiswithdapoxetine.com/ cialis coupon
cialis alternative 02.11.2021 18:03:18
<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis black is it safe</a> cialis pills
hydroxychloroquine side effect 24.07.2021 07:17:45
hydroxychloroquine side effects eye https://plaquenilx.com/# what is hcq drug
what is in hydroxychloroquine 23.07.2021 13:26:38
chloroquine moa https://chloroquineorigin.com/# is hydroxychloroquine safe
aralen price usa 14.06.2021 16:54:21
what is hydroxychloroquine made of <a href="https://hydroxychloroquinex.com/#">resochin</a> hydroxycloraquin
tadalafil tablets 24.02.2021 23:23:45
tadacip 20 mg <a href=https://tadalisxs.com/#>generic tadalafil 40 mg</a> what does tadalafil do
Acrulfurell 24.06.2020 22:17:47
<a href="https://cialisle.com/">buy cialis</a>
Acrulfurell 24.06.2020 05:41:34
<a href="https://cialisle.com/">cialis alcohol</a>
Acrulfurell 20.06.2020 06:17:33
<a href="https://cialisle.com/">cialis otc</a>
 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

26.12.2009 - Víno - otázky a odpovědi

Při jaké teplotě skladovat víno?   Co je to fortifikované víno?   ...

05.06.2009 - Nově diskutované předpisy pro solária

V listopadu 2008 se otevřely brány veletržního areálu v Kolíně ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.