GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 22.08.2019, svátek má Bohuslav
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Bramborové noky

 

 

Bramborove noky10 porcí

 

Suroviny:

 

Knorr Bramborová kaše s mlékem 300 g

Voda 990 ml

Mouka (hladká) 500 g

Vejce 1 ks

 

 

Návod k přípravě:

 

Bramborovou kaši vsypte do vody o teplotě 85 °C, takto připravenou kaši ochlaďte a poté přidejte vejce a mouku. Směs zpracujte na jednolitou hmotu, utvořte válečky o tloušťce 3 cm a nakrájejte je šikmo. Noky vhoďte do osolené vody. Po vyplavání na hladinu zceďte

a podávejte.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

31.03.2014 - 20:28:05



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 3 plus 6 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

04.08.2010 - Nejlepší bary v Česku

Bugsys Bar zařadil časopis Newsweek mezi dvacet nejlepších barů světa. ...

04.06.2009 - DAŇOVÉ ŘÍZENÍ - Obrana proti daňové kontrole

Při sporech s finančním úřadem vám potřebné argumenty dodají judikáty.

18.06.2017 - První boutique hotel na Šumavě láká na delikatesy francouzského šéfkuchaře

Restaurace Nebespán v Kašperských Horách je synonymem špičkové zážitkové gastronomie ...

08.04.2010 - Stát zakázal prodej lihovin ve více než šestilitrovém balení

Vlastní kolek musejí mít nyní také malé "placatice", které dosud ...

02.07.2009 - Karlovy Vary - Thriller na kolonádě

Krize tvrdě dopadla na západočeské lázně. Jezdí do nich o ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2019 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.