1 / 8
11.05.2018 - AFP: Koktejl po vietnamsku je vylepšená národní polévka
Se svým koktejlem, jemuž říká pho na počest vietnamské nudlové polévky stejného jména, se mladý hanojský barman snaží popularizovat umění míchání koktejlů v zemi, kde je národním nápojem pivo. Píše o tom agentura AFP.
více zde...
29.09.2017 - Mezinárodní barmanská soutěž elit art of martini zná svého vítěze
Elit art of martini je soutěž barmanské elity a její druhý ročník oslavoval kreativitu i umění přípravy koktejlu na bázi ultraprémiové vodky elit® z produkce proslulé značky Stolichnaya. Do prvního ročníku mezinárodního grand finále, které se uskutečnilo o víkendu 22.–23. září 2017 na slunné Ibize v legendárním Hard Rock Hotelu, se probojoval i český reprezentant Milan Zaleš z pražského Bugsy’s baru.
11.07.2017 - MEDUSA GROUP A MINISTRY OTVÍRAJÍ KLUB V CENTRE PRAHY
Medusa Group, leader v oblasti gastronómie s takmer 50 gastroprevádzkami na Slovensku, v Čechách a v Rakúsku a Ministry, prevádzkovateľ legendárneho klubu v Banskej Bystrici a Zvolene a svetový poskytovateľ profesionálneho ozvučenia, osvetlenia a laserov sa spájajú ako obchodní partneri. Spoločne idú otvoriť veľký, moderný a technicky svetovo vybavený klub v úplnom centre Prahy.
11.07.2017 - CHIVAS MASTERS POPRVÉ VYHRÁLA ŽENA
V pražské restauraci Mánes ve čtvrtek 18. května národním finále vyvrcholil třetí ročník soutěže Chivas Masters v České republice. Deset barmanů a barmanek v něm bojovalo o postup na červencové globální finále v Tokiu. Porota na základě tří koktejlů na bázi skotské whisky Chivas Regal rozhodla, že nás do Japonska poprvé v tříleté historii soutěže poletí reprezentovat žena – Sandra Šalatová z pražského baru Cash Only.
22.09.2016 - Bar Academy zažila Reunion
Bar Academy za 10 let prošly stovky barmanů a barmanek. Řada z nich následně v barové branži dosáhla významných úspěchů, a to jak v České republice, tak v zahraničí. Jsou z nich majitelé či spolumajitelé oceňovaných podniků, mnozí vyhlášené bary vedou nebo v nich pracují a navíc sklízejí i úspěchy na soutěžním poli.
21.09.2016 - Tomáš Melzer vyhrál v soutěži týmů Chivas Master 2016
V červenci proběhla největší barmanská událost na světě – Tales of the Cocktail, kterou každý rok netrpělivě očekávají profesionálové i jejich fanoušci. Jedním z těch, kdo se na ni letos těšil nejvíce, je Tomáš Melzer z Hemingway Baru. Právě on a další čtyři finalisti z globálního finále Chivas Masters jsou jejími čestnými hosty. Odměnou za to, že v Šanghaji společně vyhráli v soutěži týmů.
31.03.2015 - Barmanem roku 2015 se stal Tomáš Melzer
Starý Plzenec 23. března 2015 – Nejlepší barmani z České republiky se v neděli sešli na prestižní soutěži Grand Prix CBA 2015 Bohemia Sekt Cocktail Competition. Po vyrovnaném souboji elity se tím nejlepším nakonec stal Tomáš Melzer z Hemingway Baru.
14.04.2014 - Barman Milan Červenka ovládl Bohemia Sekt Cocktail Competition
Prestižní soutěž v barmanském a baristickém umění Grand Prix CBA 2014 Bohemia Sekt Cocktail Competition zná své vítěze. Nejlepším barmanem se stal Milan Červenka z bartender 4 life se svými koktejly Jasmin Tea...
22.10.2013 - Nové horké koktejly Ahmed Tea London na Prague bar show!
Třetí ročník vyhlášené Prague Bar show bude letos bohatší o sortiment vysoce kvalitních čajů AHMAD TEA London. Značka přináší ruku v ruce se svou premiérou na této akci zcela nový produkt, který může barům, restauracím a hotelům výrazně pomoci splnit přání zákazníků žádajících chuťově zajímavý...
08.10.2013 - Vítězné drinky ze šlehačkové Puschkin vodky
V německém Haselünne se 10. září konal již 13. ročník pravidelné soutěže Rudolf Jelínek Cup 2013. V této mezinárodní barmanské soutěži, které se každoročně účastní profesionální barmani z Česka, Slovenska, Polska a Rumunska, reprezentovali letos Českou republiku barmani Martin...
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
Houbaření může mít mnoho podob. V Itálii a Francii si ...
Přednímu tuzemskému výrobci cukrovinek Opavia-LU loni vzrostl zisk o více ...
Čeští gurmeti chodí nejraději debužírovat do čísla 40 v pražské ...
Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.
(zasílání lze kdykoliv odhlásit)